Dudás Mikit ostromolják a nők, de nincs ideje rájuk

Forrás: facebook/Dudás Miklós sportoló -
Dudás Miklós modell nők Celeb vagyok, ments ki innen! RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen! legjobb testű, ám annál szerényebb szereplőjét ostromolják a hölgyek, de egyelőre nem kér belőlük.

Mikinek, a Celeb vagyok, ments ki innen! halk szavú játékosának most nincs ideje a nőügyekkel foglalkozni, pedig a műsor óta megnőtt a kereslet iránta – írja a Bors.

Forrás: facebook/Dudás Miklós sportoló

„A műsor óta rengetegen próbálnak a közelembe férkőzni. Minden férfinak jólesik az érdeklődés és a flörtölgetés, de nem használom ki a lehetőségeket. Most éppen elég bonyolult az életem, nem bonyolítanám még jobban" - fogalmazott kurtán-furcsán a kajakos, aki szívesen kipróbálná magát modellként.

„Engem lepett meg a legjobban, hogy egy modellügynökség szerződést ajánlott. Persze nem ebből fogok megélni, de szívesen kipróbálom magam modellként is" – mesélte.

Élet-halál között S. Nagy István, a legendás dalszövegíróhttp://www.life.hu/bulvar/20141201-s-nagy-istvan-legendas-dalszovegiro-szivinfarktust-kapott-az-eleteert-kuzd-felesege-csongradi-kata.htmlA legendás dalszövegíró néhány nappal ezelőtt szívinfarktust kapott, kórházba szállították és intenzív osztályon küzd az életéért.TV + Bulvár--Ördög Nóra egy rikácsoló spinéhttp://www.life.hu/bulvar/20141201-ordog-nora-es-majka-a-rising-star-musorvezetoi-internetes-kommenteket-olvastak.htmlA kommentelők nem kímélik a Rising Star műsorvezetőit, Ördög Nórát és Majkát sem. Ők pedig a maguk módján reagáltak ezekre. TV + BulvárZsuzsa lett a VV7 első kiválasztottjahttp://www.life.hu/bulvar/20141130-zsuzsa-lett-a-valo-vilag-7-elso-kivalasztottja.htmlEljött a nagy nap a villalakók számára, ma kipróbálhatták, milyen jelet rakni ellenfeleikre.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.