Ördög Nóra egy rikácsoló spiné, Majka ózdi suttyógyerek

Majka Rising Star Ördög Nóra kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kommentelők nem kímélik a Rising Star műsorvezetőit, Ördög Nórát és Majkát sem. Ők pedig a maguk módján reagáltak ezekre.

A TV2 kamerái előtt olvasta fel az őket bíráló kommenteket Ördög Nóra és Majka. A két műsorvezető kellő öniróniával és viccesen avatta be a nézőket a legelmarasztalóbb bírálatokba. Ezúttal tényleg kaptak hideget-meleget. Nézzétek csak!

Jön a Rising Star legkegyetlenebb adásahttp://www.life.hu/bulvar/20141128-a-tv2-rising-star-vasarnapi-adasaban-lefelezodik-a-mezony-gyilkos-parbajok-varhatoak.htmlDrámai pillanatokkal folytatódik vasárnap a Rising Star. A nézők által kiválasztott TOP24-es mezőny a két párbajadás alatt feleződik.TV + Bulvár--Extrém szettel készül a Rising Star esti adására Pásztor Annahttp://www.life.hu/trend/20141123-pasztor-anna-a-rising-star-zsuritagja-igen-extren-kuldovel-keszul.htmlPásztor Anna nem a visszafogottságáról híres, legnagyobb örömünkre pedig a Rising Starban is képviselheti extrém stílusát.Trend--Pánikhangulat a Rising Starban - Majka és Kero kis híján egymásnak ugrotthttp://www.life.hu/bulvar/20141122-a-rising-starban-majka-es-kerenyi-miklos-gabor-csunyan-osszeveszett.htmlKis híja volt csak, hogy nem tört ki nagyobb botrány a Rising Star vasárnapi élő show-ja előtt: Majka és Kerényi Miklós Gábor ugyanis csúnyán összekülönbözött. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.