Támad a Mosolykommandó Budapesten: flashmobbal hangolnak mindenkit az ünnepre

Forrás: Facebook/Mosolykommandó 2014 -
flashmob karácsony Mosolykommandó mosoly advent éneklés Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mosolykommandó december 4-én Budapest forgalmas pontjain karácsonyi dalokkal csal mosolyt a járókelők arcára. Hangolódj az ünnepre már most!

A Mosolykommandó megálmodója Mátrai Vanda, a Coca-Cola „Add tovább a jót!” kampányának egyik hőse. A kommandó célja, hogy lelkes önkéntesek bevonásával, különböző kedves ötletekkel - mint a párnacsata vagy az ingyenes ölelés – minél több ember arcára csaljanak mosolyt önzetlenül.

A Mosolykommandó az ünnepi időszakban sem feledkezik meg arról, hogy egy kis kedvességgel és vidámsággal örömet szerezzen: december 4-én a budapesti Citytour Hop on Hop off városnéző buszok megállóiban gyűlnek össze, hogy közös karácsonyi énekléssel csaljanak mosolyt az emberek arcára.

A fotó a szeptemberi ingyen ölelés napon készült Forrás: Facebook/Mosolykommandó 2014

A rögtönzött kórus jól ismert klasszikus karácsonyi dalokat énekel adventi flashmobjain, de egy különleges újdonságot, Takács Nikolas Boldoggá tenni című karácsonyi dalát is hallhatod majd az önkéntesek előadásában.
Csatlakozz Te is a Mosolykommandóhoz! IDE kattintva olvashatod el a részleteket!

A Life.hu-val is hangolódhatsz a karácsonyra - ITT gyűjtöttük össze azokat az ünnepi dalokat, amelyeket muszáj meghallgatnod advent első hetében!

Ínycsiklandó karácsonyfadísz szalonnából – nem csak húsimádóknakhttp://www.life.hu/news/20141204-szalonnadisz-karacsonyfara.htmlIllata sajnos nincs, látványra viszont nagyon jópofa: szalonnadíszt minden karácsonyfára!NewsOrigoRekord: Több ezer emberből lehet egy szép karácsonyfahttp://www.life.hu/news/20141202-ezrek-alltak-ossze-karacsonyfat-formazva-a-hondurasi-rekordhoz.htmlTöbb ezer ember összehangolt álldogálása kell ahhoz, hogy rekord szülessen. Horundas fővárosában karácsonyfát formázott meg 2945 egybegyűlt.News--Lenyűgöző fotók: 3,1 millió villanyégő díszíti a világ legnagyobb karácsonyfájáthttp://www.life.hu/news/20141201-fotokon-a-vilag-legnagyobb-karacsonyfaja-amelyet-rio-de-janeiroban-allitottak-fel.htmlNovember 30-án elkezdődött az adventi időszak az egész világon. Brazília máris rekorddal indított: a világ legnagyobb úszó karácsonyfáját állították fel a hétvégén Rio de Janeiróban.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.