Dér Heninek eltűntek az izmai

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
izom énekesnő Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt héten izmos, kigyúrt testéről posztolt fotókat Dér Heni, meg is lepődtünk rajta, mennyire kigyúrta magát az elmúlt időszakban az énekesnő. A héten viszont egy normális testalkatú, csinos nővel találkoztunk. Mi lett vele?

Dér Heni tud még meglepetést okozni. Pár napja gyönyörű izmait irigyeltük, ami nem feltétlenül nyerte el a rajongói tetszését, most pedig sudár alakját a hosszú fekete estélyiben, amelyből nem dudorodtak ki sehol az izomkötegek.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu


„Ugye összeestem, ráadásul alig van mellem is!" – nevetett Heni, majd vidáman mesélt átváltozásáról.
„Egy éve is pont ugyanígy néztem ki, mert már akkor is edzettem. Csak korábban nem csináltam ilyen vicces fotókat, amin befeszítek. Ha a kőkeményen edző ember nem feszít be, akkor egyáltalán nem így néz ki, főzés közben is normális a testképem. Mindenki azt hiszi, hogy az izmok minden helyzetben ugyanúgy néznek ki, mint amikor ott állsz a színpadon, pedig már akkor is normálisan festek, amikor kijövök az edzőteremből" - magyarázta Heni, akinek nincs mit szégyellnie „normális" állapotában sem. Remek formában van!

Így néznek ki a kigyúrt lányok és a celebek:

/1412/Comb_201412313371
VV Gigi egy tűvel levetkőztethető http://www.life.hu/bulvar/20141202-vv-gigi-lufiruhaban-is-szexis.htmlVV Gigi szokatlan módon tette közszemlére bájait. Újszerű ruhát öltött, amelyből pár pillanat alatt, egy tű segítségével villámgyorsan ki lehet hámozni.TV + BulvárBagi Iván: Próbáltam segíteni, de nem engedtékhttp://www.life.hu/bulvar/20141201-bagi-ivan-segitene-az-allami-gondozottakon-de-falba-utkozik.htmlBagi Iván nem csinált soha tikot abból, hogy szülei lemondtak róla és árvaházba adták. A több nevelőszülőt megjárt, lelki sérült kisfiúból sikeres és közismert felnőtt lett, aki szívesen segítene sorstársain, de hiába. TV + BulvárFotó: Pályi Zsófia - OrigoNem kellett Kulcsár Edina drága vázája a Miss World világversenyenhttp://www.life.hu/bulvar/20141201-kulcsar-edina-vazajat-nem-arvereztek-el-charity-galan-a-miss-world-versenyen-londonban.htmlVisszautasították Kulcsár Edina nemzeti ajándékát, és nem árverezték el. A többmillió forintot érő, egyedi tervezésű Zsolnay váza túl értékesnek bizonyult a többi versenyző ajándékához képest.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.