Szabó Zsófi: "Csak ne lenne bennem ez a görcs, megfelelni akarás"

Forrás: Polyák Attila - Origo.hu -
Szabó Zsófi After X megfelelési kényszer görcs RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az After X műsorvezetője bevallotta, magas a mérce, amit saját magának állított, ezért gyakran rágörcsöl a feladataira.

Szabó Zsófi, mióta az RTL Klubhoz igazolt és feltűnt a tehetségkutató kisérő műsorában, számtalan kritikát kapott. Az újdonsült műsorvezető tudja, hogy még sokat kell tanulnia és ezért kitartóan gyakorol nap, mint nap – írja a hot!

Forrás: Polyák Attila - Origo.hu

"Szerencsére, hétről hétre többen mondják, hogy fejlődök. Csak ne lenne ez a görcs bennem, a megfelelni akarás, a magam által felállított nyomasztó mérce. Azt hiszem, ez a legnagyobb gyengeségem, hogy nincs türelmem magammal szemben" – magyarázta Zsófi, aki a hírek szerint kollégáival még kissé távolságtartóan viselkedik, de a csatorna maximálisan meg van vele elégedve. A részletekért kattints IDE!

Élő adásban hívták randira Szabó Zsófithttp://www.life.hu/bulvar/20141116-az-after-x-elo-adasaban-hivta-randira-szabo-zsofit-borbely-ricsi.htmlAz X-Faktor kulisszái mögött flörtölt egymással Szabó Zsófi és Borbély Ricsi. Ki tudja, még akármi is lehet közöttük... TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzabó Zsófi: "Ez nem csak az X-Faktorról szól. Minden megváltozott körülöttem"http://www.life.hu/bulvar/20141106-interju-szabo-zsofival-az-rtl-2-after-x-musorvezetojevel-musorvezetesrol-kritikakrol-istenes.htmlSzabó Zsófi az afrikai dzsungelből visszatérve celebből műsorvezetővé avanzsált az RTL Klubon. A csatorna egyből mélyvízbe dobta: nemcsak az After X-et bízták rá, hanem Istenes Bence mellett kipróbálhatta, milyen is az ország egyik legnézettebb élő show-ját vezetni. Zsófival az X-Faktor kulisszatitkairól, a kritikákról és a legnagyobb szakmai kihívásról beszélgettem.TV + Bulvár--Szabó Zsófi imádja a munkáját - otthonában adott interjúthttp://www.life.hu/bulvar/20141105-szabo-zsofi-az-rtl-klub-after-x-musorvezetoje-imadja-a-munkajat-lohereket-gyujt-es-megmutatta.htmlAz After-X új műsorvezetője úgy érzi, jelenleg minden a legnagyobb rendben van az életében, és mint mondja, azonnal megtalálta a helyét az X-Faktor csapatában.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.