Ilyet még nem láttál: sárga kis minyonok kívánnak boldog karácsonyt!

karácsony Jingle Bells minyon Gru (film) Minyonok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég jelent meg a Gru animációs film jópofa karácsonyi videója, amelyben a sárga kis minyonok sajátos módon adják elő a Jingle Bellst. Muszáj látnod!

A Gru 2010-ben jelent meg és azóta is töretlen sikere van kicsik és nagyok körében egyaránt. Kevin, Bob és Stuart, a sárga minyonok bénasága annyira szerethető, hogy már több kis videót is megihlettek. Itt a legújabb őrület, amikor egy szép karácsonyi műsort megzavarva berobban Stuart és közös „őrjöngésre" veszi rá a többieket.

Akinek ez a rövid videó nem elégítette ki a minyon-éhségét, az se búslakodjon, mert jövő nyáron érkezik az első Minyon-film. Mi már várjuk!

Amikor a Mikulások bénáznak –vicces karácsonyi bakiparádé http://www.life.hu/news/20141205-mikulasok-benaznak-esnek-kelnek-az-alabbi-videoban-vicces-bakiparade.html Azt hitted a Mikulás tökéletes? Hát nem. Viszont annál viccesebb! Íme, egy videó, amelyben Mikulások szerencsétlenkednek. News -- Ez igen! Így lepte meg vásárlóit egy karácsonyi előadással egy német áruház http://www.life.hu/news/20141204-karacsonyi-eloadassal-lepte-meg-vasarloit-a-nemet-edeka-aruhaz-a-jingle-bellst-adtak-elo.html Hónapig készültek rá a német áruház dolgozói, hogy a vásárlókat egy jópofa performansszal örvendeztessék meg a közelgő ünnep kapcsán. Még a pénztágép is a Jingle Bells dallamára csipogott. Szenzációs videó! News Origo Visszaszámlálás indul! Ezekkel a csodás dalokkal hangolódj karácsonyra! http://www.life.hu/news/20141203-dalok-amiket-advent-elso-heteben-hallgass-es-hangolodj-a-karacsonyra.html Advent első hetében járunk, tehát már csak néhány hét és itt az egyik legszebb ünnepünk, a karácsony. Milyen dalokat hallgass szentestéhez közeledve? Íme, egy kis ízelítő, ami téged is ráhangol a karácsonyra. News Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.