aláírásgyűjtés természet csatlakozás világnap természeti kincs WWF Magyarország erdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyar Természet Napját szeretné létrehozni Magyarország három legnagyobb természetvédelmi civil szervezete és arra buzdítanak mindenkit, hogy csatlakozzon a kezdeményezéshez!

Szereted hallgatni, ahogy csiripelnek a madarak reggel? Egy erdei túra után úgy érzed, hogy teljesen feltöltődtél? Akkor nincs más dolgod, mint, hogy támogasd azt, hogy létrejöjjön a Magyar Természet Napja. Eddig 2266-an írták alá azt a petíciót, amelynek célja, hogy megerősítsék a hazai természetvédelem helyzetét. ITT írhatod alá te is a petíciót.

Forrás: Thinkstock

A kezdeményezés három legnagyobb civil természeti támogatója, a WWF Magyarország, a Magyar Természetvédők Szövetsége és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület. A közös cél, hogy létrehozzák a Magyar Természet Napját és ráirányítsák a figyelmet a hazai természeti értékeink, valamint erőforrásaink fontosságára!

A magyar természet számunkra is fontos, így mindig újabb és újabb kirándulóhelyeket mutatunk meg neked, hogy megismerd és közelebb kerülj a természethez.

A kezdeményezéshez már csatlakozott néhány híresség is, Für Anikó, Erdei Zsolt, Harcsa Veronika és Czutor Zoltán már kiálltak a természet védelme mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.