Istenes Bence bakit bakira halmozott az X-Faktorban

X-Faktor baki X-Faktor 2014 Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudni, mi lelte Istenes Bencét az X-Faktor nyolcadik élő adásában, de ennyit talán még egy műsor alatt sem bakizott, mint szombat este. Alföldi az egyiket így reagálta le: "Akkor most én haza is megyek".

Az énekesek, a mentorok és a swing volt a nyolcadik élő show főszereplője szombat este. Mintha Istenes Bence is azon iparkodott volna, hogy még több figyelmet kapjon. A lázas igyekezet azonban bakik sorozatát okozta. Lehet, hogy a műsor elején látott sok gyönyörű táncoslány a hibás?

Forrás: RTLKLUB

Mennyi baki fér bele egy élő adásba?

Bence nyelve nemcsak a szavazás lezárását megelőző egyperces monológ alatt akadt össze többször, de például Horányi Juli és Nagy Ricsi duettjének felkonferálása is komoly gondokat okozott neki. A műsorvezető először nem tudta, ki kinek a mentoráltja és Alföldi Róbert helyett Szikora Robi nevét mondta be. Alföldi Róbert úgy reagált le, hogy akkor ő most haza is megy és felállt a helyéről. Végül csak beállt Szikora Robi és Tóth Gabi közé Little G-vel, hogy felvezessék az egyébként remek duettet.

Ki esett ki az X-Faktorból?

A versenyből egyébként Tóth Gabi mentoráltja, a Spoon zenekar esett ki. A Life.hu ott volt a backstage-ben, így ha kíváncsi vagy, milyen ruhát viselt a buja swing adásban Tóth Gabi, kattitns ide! Itt pedig azt is megnézheted, mi történt az adás előtt a színfalak mögött.

Soha többé nem akarja elengedni Istenes Bence Csobot Adélthttp://www.life.hu/intim/20141201-csobot-adel-es-istenes-bence-meghitt-cuki-fotot-posztolt-az-instagramra.htmlTényleg dúl a l'amour Csobot Adél és Istenes Bence között. Az X-Faktor műsorvezetője szemmel láthatóan odavan a lányért.Intim--Tóth Gabi rávetette magát a meztelen Istenes Bencére - fotóhttp://www.life.hu/bulvar/20141129-toth-gabi-a-meztelen-istenes-bencet-abrazolo-installaciojat-olelgeti-az-x-faktorra-keszulve.htmlVajon hogy nézhet ki Istenes Bence meztelenül? Nem sokat teketóriázott, megmutatta. Lilu és az X-Faktor versenyzői már korábban is láthatták, ahogy a műsorvezető ruha nélkül oson a folyosón. A látvány kétségtelenül annyira lenyűgöző, hogy nem csoda, ha Tóth Gabi nem bírt magával: a nyakába ugrott és úgy ölelte a pucér tinibálványt. Istenes Bence, Tóth GabiForrás: InstagrammiddleHamarosan indul az X-FaktorA szombat esti lesz Magyarország 100. adása! Ebből az alkalomból rengeteg sztárvendégre és meglepetésre számíthatnak a nézők. Izgatottan várjuk, mivel veszik le ma a nézők seregét a lábaikról a szervezők. Tóth Gabi és mentortársai illetve Istenes Bence is már izgatottan készülnek az estére. TV + BulvárOrigoIstenes Bence: "Az X-Faktorban nem hibázhatok"http://www.life.hu/bulvar/20141114-istenes-bencevel-az-rtl-klub-x-faktor-musorvezetojevel-interju-karreierrol-lampalazrol-izgalomrol.htmlIstenes Bence műsorvezetőként egyedül viszi a hátán az idei X-Faktort. Kihívásról, karrierről, lámpalázról beszélgettem az RTL Klub csípős humorú műsorvezetőjével.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.