Smaragdzöld macska bukkant fel Bulgáriában - Végre megfejtették a titkát!

Forrás: Northfoto -
Várna festék smaragdzöld macska Bulgária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg az összes többi macska sárgul az irigységtől, amikor meglátja a smaragdzöld bundájú jószágot, amelyik Bulgáriában bukkant fel. Úgy tűnik, sikerült megfejteni, mitől változott ilyenné a színe.

Várnában bukkantak arra a smaragdzöld macskára, amelyikről egy ideig azt hitték, állatkínzó vandálok kapták el és festették zöldre. A legutóbbi hírek szerint viszont másról van szó. A jószág, akinek eddig nem adtak nevet, egy elhagyatott garázsban alszik, ahol szintetikus zöld festék található. A bundáját, amely napról napra zöldebb, ez festette meg.

Forrás: Northfoto

Bármennyire is gyönyörű a jószág, az állatvédők mindenkit arra figyelmeztetnek, hogy a házi kedvencek szőrét ne fessék be csak azért, mert az "jobban nézne ki" rózsaszín, kék vagy smaragdzöld bundával.

Irány a bolgár tengerpart!

Bulgária sokunkban még mindig kellemes nosztalgiát ébreszt, gyermekkorunk kedvenc nyaralóhelyeként emlékszünk rá. Pedig a Napospart már korántsem az, aminek pár évtizede megismertük: nagyon is magas színvonalú tengerparti úti céllá fejlődött. A Life.hu tippjeit ide kattintva olvashatod.
Furcsa ízlése van Iszak Esztinek - macskaürülék kávét kóstolnahttp://www.life.hu/bulvar/20141002-iszak-eszter-musorvezetonek-furcsa-izles-van-macskaurulek-kavet-kostolna.htmlA gyönyörű műsorvezető a kávézás szerelmese és attól sem riad vissza, hogy extrém fajtákat kipróbáljon.TV + Bulvár--Sorozatos halálesetek és borzalmak - egy macska miatthttp://www.life.hu/kult/20140917-macska-a-filmekben-mint-a-kedvencek-temetoje-vagy-a-nyolcadik-utas-a-halal.htmlSzeptember 4-én, az eredeti premier után 35 évvel a magyar mozik újra bemutatták A nyolcadik utas: a Halál című Ridley Scott-klasszikust, melyben kulcsfontosságú szerep jut egy cicának. A macska figuráját a kultikus sci-fin kívül is rengeteg filmben használták, horrortól az animáción át egészen vígjátékig.KultOrigoGyógyít a macskadorombolás - Mégsem urbánus legenda?http://www.life.hu/drlife/20140714-a-macskadormbolas-pozitiv-egeszsegugyi-hatasai.htmlA macskatartók ezer okot ismernek, amiért rajonghatnak kedvenceikért. Mostantól azonban bővíthetik a listát néhány igazán nyomós érvvel. A macskadorombolás emberre gyakorolt pozitív egészségügyi hatása ugyanis nem városi legenda többé. A Life.hu is utánajárt az igazságnak.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.