Megvan a tökéletes karácsonyi ajándék a szelfizőknek

karácsony társasjáték ajándék szelfi kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Társasjáték készült szelfiőrülteknek! Ha legalább napi egy képet készítesz magadról és azt még Instagramon is megosztod, akkor ezt az ötletet mindenképp értékelni fogod! Ez a tökéletes karácsonyi ajándék Kim Kardashiannak és sorstársainak...

Hogy készül a tökéletes szelfi? Íme, néhány fontos praktika - kattints IDE a részletekért!

Tedd a szívedre a kezed: hány szelfit készítesz magadról egy nap? Akár buliba mész a barátokkal, dugóba ragadtál vagy éppen a repülőtéren várakozol, a telefonod mindig kéznél van...Vannak viszont olyan emberek, akik életük minden egyes pillanatát készek megosztani Facebookon, Instagramon vagy bármely más közösségi oldalon. Így van ezzel Kim Kardashian is, aki olyannyira odavan a szelfikért, hogy még egy könyvben is képes volt összeszedni a legjobban sikerülteket. Nos, jó hírünk van az érintetteknek: itt a Selfie társasjáték.

Selfie társas Forrás: amazon.com

A társasjáték körülbelül 3800 forintba kerül. A leírás szerint nincs más dolgod, mint húzni egy kártyalapot, csinálni egy szelfit (a társasjátékhoz jár „hamis" telefon, de akár a saját mobiloddal is készítheted) majd innentől a barátaidon, családtagjaidon a sor, nekik kell kitalálniuk, éppen milyen arckifejezést vágsz, tehát mi szerepel a kártyádon. A legjobbnak ítélt válasz egy pontot kap, a játékot pedig a legtöbb pontot összegyűjtő játékos nyeri. A kártyalapokon olyan frappáns mondatok szerepelnek, mint: „Beragadt valami a fogaid közé.", vagy „Mintha rémeket láttál volna!" és az egyik favoritunk „YOLO!"

Hallottál már az új őrületről?

A profik már szelfi rudat használnak, ha tökéletes csoportképet szeretnének készíteni. ITT olvashatsz a részletekről!

Hallgasd meg 2014 popslágereit egyetlen dalként!http://www.life.hu/news/20141207-2014-popzenei-slagerei-egyetlen-dalba-mixelve.htmlSzokásához híven most 2014 legsikeresebb dalait mixelte össze egyetlen számmá DJ Earworm, aki a Billboard zenei lista alapján dolgozott. A számnak a Do What You Wanna Do címet adta és többek között Taylor Swift és Jason Derulo vagy a Maroon5 dalának részletei is hallhatók. Viszont Nicki Minaj Anacondája vagy Beyoncé Drunk in Love című számából egyetlen hang sem csendül fel. Nyilván kicsit más lenne a szám, ha az európai listák vezető dalai is számítanának...News--Ilyet még nem láttál: sárga kis minyonok kívánnak boldog karácsonyt!http://www.life.hu/news/20141205-a-gru-animacios-film-minyon-karakterei-eneklik-a-jingle-bellst-cuki-video.htmlNemrég jelent meg a Gru animációs film jópofa karácsonyi videója, amelyben a sárga kis minyonok sajátos módon adják elő a Jingle Bellst. Muszáj látnod!NewsOrigoCiki fiatalkori fotóval köszöntötte fel Jay-Z-t Rihannahttp://www.life.hu/news/20141205-ciki-fiatalkori-fotoval-koszontotte-fel-szuletesnapja-alkalmabol-jay-z-t-rihanna.htmlÓ, azok a nyolcvanas évek! Aranyfogú Jay-Z-vel köszöntötte fel főnökét Rihanna a rapper születésnapja alkalmából.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.