Társasjáték készült szelfiőrülteknek! Ha legalább napi egy képet készítesz magadról és azt még Instagramon is megosztod, akkor ezt az ötletet mindenképp értékelni fogod! Ez a tökéletes karácsonyi ajándék Kim Kardashiannak és sorstársainak...

Hogy készül a tökéletes szelfi? Íme, néhány fontos praktika - kattints IDE a részletekért!

Tedd a szívedre a kezed: hány szelfit készítesz magadról egy nap? Akár buliba mész a barátokkal, dugóba ragadtál vagy éppen a repülőtéren várakozol, a telefonod mindig kéznél van...Vannak viszont olyan emberek, akik életük minden egyes pillanatát készek megosztani Facebookon, Instagramon vagy bármely más közösségi oldalon. Így van ezzel Kim Kardashian is, aki olyannyira odavan a szelfikért, hogy még egy könyvben is képes volt összeszedni a legjobban sikerülteketNos, jó hírünk van az érintetteknek: itt a Selfie társasjáték.

Selfie társasForrás: amazon.com

A társasjáték körülbelül 3800 forintba kerül. A leírás szerint nincs más dolgod, mint húzni egy kártyalapot, csinálni egy szelfit (a társasjátékhoz jár „hamis" telefon, de akár a saját mobiloddal is készítheted) majd innentől a barátaidon, családtagjaidon a sor, nekik kell kitalálniuk, éppen milyen arckifejezést vágsz, tehát mi szerepel a kártyádon. A legjobbnak ítélt válasz egy pontot kap, a játékot pedig a legtöbb pontot összegyűjtő játékos nyeri. A kártyalapokon olyan frappáns mondatok szerepelnek, mint: „Beragadt valami a fogaid közé.", vagy „Mintha rémeket láttál volna!" és az egyik favoritunk „YOLO!"

Hallottál már az új őrületről?
A profik már szelfi rudat használnak, ha tökéletes csoportképet szeretnének készíteni. ITT olvashatsz a részletekről!