Csak a magyar, csak a sláger! Ezeket a karácsonyi dalokat hallgasd advent második hetében

karácsony advent Animal Cannibals Zoltán Erika karácsonyi dal retró Neoton Familia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Advent második hetében nálunk kifejezetten a magyaroké a főszerep! Csupa olyan hazai dalt gyűjtöttünk össze, amelyeket már hosszú évek óta játszanak a rádiók, de ennek ellenére sem tudjuk megunni őket.

Múlt héten, azaz advent első hetére remek hangulatfokozó nótákat ajánlottunk neked – ha lemaradtál róluk kattints IDE! Advent második hetében azonban a hazai előadóké a főszerep. Íme, a kihagyhatatlan retró karácsonyi lista:

Neoton Família - Ha elmúlik karácsony

Zoltán Erika – Mr. Hóember

Animal Cannibals – Csak karácsony

Készítsd el Liptai Claudia különleges adventi koszorúját - Négy pohár kell hozzáhttp://www.life.hu/advent/dekor/20141202-liptai-caludia-a-tv2-musorvezetoje-sajat-kezuleg-keszitett-adventi-koszorut.htmlA TV2 műsorvezetője különleges és kreatív adventi koszorút készített otthon megtalálható eszközökből. Nagyon jópofa!Dekor--Karácsonyi mámor: a világ legfinomabb dióhabos linzerehttp://www.life.hu/advent/recept/20141121-diohabos-linzert-keszitunk-adventre-vagy-karacsonyra.htmlAz adventi hétvégékre és az ünnepekre egyaránt elkészíthető linzerek a vendégek kedvencei, ráadásul sütisdobozba zárva jó sokáig el is állnak – persze, ha nem fogynak el idő előtt. ReceptThinkstockÍgy jöhetsz csúcsformába még karácsony előtt!http://www.life.hu/ez-zsir/20141205-karacsony-elott-csucsformad-lehet-a-burn-nevu-uj-hollywoodi-dieta-segitsegevel.htmlForradalmian új módszer egyenesen Hollywoodból, amivel már akár 3 nap alatt csúcsformába hozhatod az alakodat, még az ünnep beköszönte előtt.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.