Hajas László: „A feleségem vitaminokkal töm, hogy bírjam a gyűrődést!”

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
vitamin Hajas László fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű sztárfodrász rengeteget dolgozott az elmúlt hónapokban, és alig várja, hogy az ünnepek alatt végre kifújhassa magát, és együtt tölthesse az ünnepeket szeretett családjával.  

Hajas László ebben az évben is több hazai szuperprodukcióban vállalt szerepet, többek között ő készíti a szebbnél szebb frizurákat az X-Faktorban. A sok munka mellett azonban mindig figyel arra, hogy egészséges maradjon. Ebben segít neki a felesége is, aki minden nap gondoskodik arról, hogy a mesterfodrász ne maradjon vitaminok nélkül. A nagy hajrában kifaggattuk Hajas Lászlót, hogyan készül az ünnepekre, és családjával milyen karácsonyi hagyományokat ápolnak.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Rengeteg műsorban dolgozom, emellé mindig becsúszik egy fodrászverseny vagy más rendezvény, így sosem unatkozom. Figyelek az egészségemre, és szerencsére a feleségem is vigyáz rám, így minden reggel egy marék vitaminnal indul a napom, hogy a szervezetem bírja a gyűrődést. Általában nálunk karácsonykor összegyűlik a család apraja-nagyja, ahol nagyszülők és szülők mind jelen vannak. Ilyenkor hagyományos családi ételek kerülnek az asztalra, mint a túrós csusza vagy a halászlé, igazi karácsonyi finomságok. Mindig megadjuk a módját ennek a szép ünnepnek, így mind elegánsan felöltözünk.

Érkezési sorrendben mindenki beteszi a fa alá az ő ajándékát, és csak akkor nyitjuk ki, mikor elérkezik a megfelelő időpont. A család ilyenkor elénekli a Mennyből az angyalt, ez egy nagyon szép családi hagyomány nálunk, amit remélem, a gyermekeim is továbbvisznek majd. Sajnos még nem tudtam megvenni az ajándékokat, mert rengeteg munka szakadt a nyakamba, de most már ideje lesz nekilátnom. Tavaly azt mondta a feleségem, hogy ne vegyünk egymásnak semmit, inkább utazzunk el egy hétre valahová együtt, szóval lehet, hogy ez lesz, és januárban, ha úgy alakul ,elmegyünk majd egy pár napos pihenésre” – mesélte a sztárfodrász.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.