Kulcsár Edina finisbe ért - gőzerővel készül a vasárnapi döntőre

Forrás: facebook/Kulcsár Edina -
győztes szavazás világverseny Magyarország Kulcsár Edina Magyarország Szépe Miss World Hungary London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap Londonban kiderül, ki lesz a Miss World verseny nyertese. A magyar szépség, Kulcsár Edina minden erejével a döntőre koncentrál.

Ahogy a Life.hu is megírta, Edina rengeteget fogyott és mindent megtett azért, hogy a világversenyen a legjobb formáját hozza. Sőt, a versenyt megelőzően a szavazásokat is vezette a magyar szépség, aki pillanatnyilag is az élen áll néhány voksolós oldalon. IDE KATTINTVA segítheted őt. Elkiabálni nem szeretnénk semmit, de Edina olyan szép, hogy mi mindenre felkészültünk!

Forrás: facebook/Kulcsár Edina

„Sziasztok! Elérkezett a fináléra való felkészítés utolsó hete. Vasárnap eldől, hogy ki lesz a 2014-es évben a Miss World! Természetesen a mai programunk sem más, mint a finálé koreográfiájának próbája" – írta Edina közösségi oldalán.

Kulcsár Edina nagyinterjú

„Tudom, hogy tökéletes élet nincs, de mindaz, ami most körülvesz és azok a lehetőségek, amik előttem állnak, boldoggá tesznek. És bár nem azt kérném, hogy varázsolj a fejemre egy koronát Londonban, de annak azért örülnék, ha csak karácsony tájékán tudnánk újra beszélni"mondta bizakodóan Szily Nórának Edina.
Hoppá! Kárász Robi száján kicsúszott, melyik csatornához igazol Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20141209-karasz-robi-a-tv2-mokka-musorvezetoje-elszolta-magat-hogy-melyik-csatornahoz-igazol-kolleganoje.htmlSzinte biztos már, hogy Tatár Csilla az MTVA-hoz igazol. A kedd reggeli Mokkában műsorvezetőtársa, Kárász Robi beszólása is egyértelművé tette ezt. A kommentelők Ördög Nórát okolják a történtekért.TV + Bulvár--Tatár Csilla felmondott, távozik a TV2-tőlhttp://www.life.hu/bulvar/20141208-tatar-csilla-musorvezeto-tavozik-a-tv2-tol.htmlVujity Tvrtko után TV2 újabb vezető arca távozik a csatornától. Tatár Csilla 12 év után döntött úgy, hogy továbblép.TV + Bulvár--Erotikus történeteket ihlettek a Spoon fiúihttp://www.life.hu/bulvar/20141209-erotikus-torteneteket-irnak-a-tinilanyok-az-x-faktor-fiucsapatarol-a-spoonrol.htmlKétségtelen, hogy az X-Faktor fiúcsapata, a Spoon a legnépszerűbb a tinilányok körében – olyannyira, hogy olykor szexuális töltetű történetek tárgyaivá válnak a srácok.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.