Kutyák és költők, mintha ikrek lennének - figyelemfelkeltő fotósorozat

Forrás: Facebook/Dan Bannino Photography -
költő menhely örökbefogadás kutya fotósorozat embertelen körülmény író
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy olasz fotós a kutyák embertelen sorsára szeretné felhívni a figyelmet legfrissebb fotósorozatában, amelyen a blökik és hozzájuk hasonló híres írók pózolnak.

Egy évvel ezelőtt egy olasz fotós, Dan Bannino menhelyről fogadott örökbe egy kutyát, Rothkót. Ekkor döbbent rá, hogy milyen sok eb él borzalmas körülmények között a világon. Ezért úgy döntött, hogy egy képsorozattal próbálja meg felhívni az emberek figyelmét a valóságra. Önálló, „Poetic Dogs" elnevezésű fotósorozatában kutyusokat és közismert írókat állított egymás mellé.

Forrás: Facebook/Dan Bannino Photography

A hontalan blökik mozdulataiból és arckifejezéseiből minden érzés leolvasható, csakúgy, mint az írók szavaiból, regényeiből.

A további képeket ITT nézheted meg!

Modellkutya? Igen!

A szakma odáig van az amerikai kutyamodellért, Bodhiért! A jópofa eb történetéért kattints IDE!

Szupercuki kutya, akit nem lehet felébresztenihttp://www.life.hu/news/20141110-a-cuki-kutyat-chloet-nem-tudja-felebreszteni-gazdija.htmlEgy tüneményes kutya az internet új sztárja, akit gazdája hiába próbál meg felébreszteni, ő csak alussza tovább édes álmát. Figyelem, cuki videó következik!NewsOrigoAngyalkutya, álmatlan kutya és a többihttp://www.life.hu/news/20140917-rafael-mantessot-kutyaja-jimmy-choo-inspiralja-alkotasai-elkeszitesekor.htmlRafael Mantessot kutyája, Jimmy Choo inspirálta, a rajz és fotó kombinálásával készült alkotásait pedig az Instagramon is közzéteszi. Annyira édesek!NewsOrigoA pandakutya az meg mi?http://www.life.hu/news/20140514-kinaban-statuszszimbolumnak-szamit-a-pandakutya.htmlMai találásunk egy különös állatka: a pandakutya. Még soha nem láttunk ilyen teremtményt, és bár első pillantásra elképesztő cukinak tűnik, amikor belegondoltunk, hogy miképpen is "készül" aranyos pofikája, inkább elszomorodtunk.NewsNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.