Eszményi Viktória a képernyő előtt tapsolt menyének, Nagy Adrinak

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Eszményi Viktória Betty színésznő Jóban Rosszban taps Nagy Adri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már egy hónapja forgat a Jóban Rosszban stábjával Nagy Adri, aki Szabó Zsófi után megkapta Betty Tanakis szerepét. Nemcsak színészi karrierje indult be, de énekesnői pályája is egyre csak felfelé ível.

Elfogadták, sőt megszerették a nézők a karaktert korábban megtestesítő, külsőben teljesen eltérő, szőke színésznő helyére érkezett megasztáros énekesnőt.

"A párom szüleivel, Eszményi Viktóriával és Heilig Gáborral néztük meg a legelső epizódot, ahol feltűntem. Olyan aranyosak voltak, minden egyes jelent után tapsoltak otthon, lelkendeztek, hogy milyen jó volt! Én csak a párna mögül mertem odapillantani a képernyőre, annyira rossz volt magamat visszanézni. Mostanra ezt már elhagytam, már simán vissza tudom nézni az alakításomat. De még kezdőnek érzem magamat, oda kell figyelnem, ugyanis sokkal finomabbak a mimikák és a gesztikuláció a tévében, mint a színpadon, ahol korábban már felléptem. Még tanulgatom a trükköket, csak szeptember vége óta forgatok. Szerencsére mindenki segítőkész velem, a kollégák jó fejek. A forgatások miatt nem hanyagolom az énekesnői pályámat sem, eléggé hektikus az időbeosztásom, heti 4-5 nap van rám szükség, a többi időmbe simán beleférnek a koncertek, zenekari próbák" – árulta el Adri, aki felkészült arra is, hogy öt év után nem lesz egyszerű meggyőzni a nézőket a karakterváltással.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Sok kommentet és levelet kapok a rendszeres nézőktől, akik az első két jelent után máris a szívükbe zártak. Van, aki csak miattam nézi a sorozatot! Aki még nem kedvelt meg annak azt üzenem: igyekszem, hogy Betty karaktere minél közelebb kerüljön hozzám. Bántó kritikákat még nem is kaptam, csak pozitív üzeneteket. Ha 2015-ben is így folytatódik az életem, akkor nagyon boldog leszek. Tökéletes a párkapcsolatom, jól működik a karrierem" – mondta Adri, akit egy exkluzív ékszerüzlet megnyitópartiján csíptünk el, ahol a bárpult tetején énekelt.

Családjával forgatott karácsonyi klipet Kocsis Tibóhttp://www.life.hu/bulvar/20141209-kocsis-tibor-az-rtl-klub-x-faktor-2011-es-gyoztesenek-legujabb-klipjeben-csaladja-szerepel.htmlAz X-Faktor 2011-es győztese karácsonyi hangulatú videóklippel lepi meg az ünnepek alatt a közönséget, amiben két csodaszép testvérét is láthatjuk.TV + Bulvár--Megvan A Dal tíz elődöntősehttp://www.life.hu/bulvar/20141209-az-eurovizios-dalfesztival-magyar-valogatojanak-a-dalnak-megvan-az-elso-tiz-dontose-uj-zsuritag.htmlBemutatták A Dal 2015 első tíz elődöntős produkcióját hétfőn a budapesti Akvárium Klubban. A zsűriben pedig felbukkant egy korábbi Megasztáros!TV + Bulvár--Dukai Regina magára tetováltatta a családjáthttp://www.life.hu/bulvar/20141209-dukai-regina-modell-minimal-tetkot-varratott-magara-ami-csaladja-evszamaibol-all-ossze.htmlSzolid, évszámokból álló tetkót varratott csuklójára Dukai Regina, ami bár pici, annál nagyobb jelentéssel bír a modell számára.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.