Félreértés miatt rabosították Deák Bill Gyulát

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
rabosítás Deák Bill Gyula NAV adóügy blues félreértés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag a zenész hamarosan rendezi ügyeit az adóhatósággal, ami miatt rabosították.

Deák Bill Gyula állítólag a NAV Bűnügyi Főigazgatósága Központi Nyomozó Főosztályának Huszti úti irodájában járt. A Blikk információja szerint a NAV általános forgalmi adó jogtalan visszaigénylése miatt indított eljárást a zenész ellen, és ennek alapján, valamint az ügyvéd nyilatkozatának ismeretében arra lehet következtetni, hogy nem a legendás zenész adhatta az ominózus számlá(ka)t, hanem az a személy vagy cég, akivel vagy amivel Deák Bill szerződésben állt.

Fotó: Hirling Bálint [origo]

„Ez a bizonyos rabosítás, amelyről írtak, a valóságban az eljárási rutin része volt csupán, és különösebb jelentőséggel nem bír" – magyarázta dr. Juhász M. Gábor ügyvéd, aki a folyamatban lévő ügyről sajnos nem adhatott bővebb felvilágosítást. De még hozzátette, hogy védencének nincs takargatnivalója. "Megerősíthetem, hogy mindez roppant kellemetlen neki. Ahogy az ügy olyan stádiumba ér, tájékoztatni fogjuk a közvéleményt. Jelenleg csak annyit mondhatok, hogy a megindított eljárás egy szerencsétlen félreértésen alapul" – vázolta a jogász, és ehhez a blueskirály sem akart semmit hozzáfűzni.

Mi már tudjuk, ki lesz a 2015-ös X-Faktor műsorvezetőjehttp://www.life.hu/bulvar/20141210-olvasoi-szavazas-arrol-kit-szeretnenek-az-x-faktor-2015-musorvezetojenek.html2015-ben újra lesz X-Faktor, így felmerül a kérdés: ki lesz vajon a műsorvezető? Mi már tudjuk. Ti árultátok el nekünk.TV + BulvárOrigoTatár Csilla tényleg szerződést fog szegni?http://www.life.hu/bulvar/20141209-tatar-csilla-tenyleg-szerzodest-fog-szegni.htmlTegnap este robbant a hír, hogy Tatár Csilla elhagyja a TV2-t, ahol 12 éve dolgozik. Az első információk arról szóltak, hogy az MTVA csapatában, A Dal című produkció műsorvezetőjeként fogja folytatni a pályáját. A bökkenő csak annyi, hogy a műsor január végén kezdődik, és rá akkor még jelenlegi munkaadója, a TV2 versenyjogi korlátozásai lesznek érvényesek. TV + Bulvár--Dukai Regina magára tetováltatta a családjáthttp://www.life.hu/bulvar/20141209-dukai-regina-modell-minimal-tetkot-varratott-magara-ami-csaladja-evszamaibol-all-ossze.htmlSzolid, évszámokból álló tetkót varratott csuklójára Dukai Regina, ami bár pici, annál nagyobb jelentéssel bír a modell számára.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.