Fool Moon Eurovíziós Dalfesztivál A Dal 2015 Mujahid Zoli Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A keddi 10 továbbjutó után megvan a következő 10 név, akik bekerültek az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatójának 30-as elődöntőjébe. A 2011-ben Magyarországot képviselő Wolf Kati, továbbá Éliás Gyula Jr. és a Fourtissimo, a Fool Moon, valamint Szűcs Gabi is bejutott a legjobbak közé.

Ahogy a Life.hu is megírta, kedden derült ki az első 10 név. Most pedig a Petőfi Rádióban mutatták be a 30-as elődöntő második harmadának kilétét. Pénteken pedig szintén a Petőfi délelőtti műsorában válik ismertté a további 10 előadó.

Antal Timi az X-Faktorban lett ismert Forrás: facebook/Antal Timi

Az M1-en 2015. január 24-én induló A Dal című show-ban versengők listájáról szerdán Antal Tímea, Éliás Gyula Jr. és a Fourtissimo, a Fool Moon, Katona-Zsombori Éva, Mujahid Zoltán, a Pankastic!, a Proof of Life, Szakács Gergő, Szűcs Gabi és a nemrég Hongkongból hazatérő Wolf Kati nevét hozták nyilvánosságra. Az énekesnő a Life.hu újságírójának mesélt őszintén a külföldi karrier jó és rossz oldalairől. ITT olvashatod a vele készült interjút!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.