Bálint Toncsi mellbedobással csábít

szexi Facebook Bálint Antónia lájk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 2500 lájkot kapott a Facebookon Bálint Antónia. Helyesebben: a mellei.

Nem kell sok Bálint Toncsi rajongóinak ahhoz, hogy magukon kívül legyenek az egykori szépségkirálynőtől. Egy jól eltalált szelfi és a férfiak Antónia lábai, azaz mellei előtt hevernek.

A celebet úgy tűnik, egyáltalán nem zavarja, hogy a fotója alatt a férfiak nyíltan szexuális ajánlatokkal bombázzák. Az azért elgondolkodtató és szomorú is egyben, hogy a valaha tophírességnek számító Toncsi nem tartja magát többre, mint azok a nők, akiknek a fotóival az autószerelőműhelyek falát szokták kitapétázni.

Kis ízelítő a kommentekből: "Nem semmi szépség vagy Antónia, szexi vagy és szeretkeznék veled bármikor" ... "Gratula, nagyon ütős ez a kép!!!:) Ki akarna másról álmodni????"

Bálint Toncsinak nincs malacahttp://www.life.hu/bulvar/20140409-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-balint-antonia-megvalt-malacatol-csicsitol.htmlÚgy tűnik, nem gondolta át jól a malacvásárlást Bálint Toncsi. Az Édes élet szereplője máris lepasszolta a kis állatot. TV + BulvárOrigoBálint Toncsi szexit villantotthttp://www.life.hu/bulvar/20140211-balint-antonia-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-szepsegkiralyno-a-facebookra-szexi-fotot-posztolt.htmlNem először mutatja meg Facebookján fedetlen kebleit Bálint Antónia. Az egykori szépségkirálynő egy kicsit azért "retusált" a képen. TV + BulvárOrigoBálint Toncsit felültették, megaláztákhttp://www.life.hu/intim/20140115-a-tv2-edes-eletenek-szereplojet-balint-antonia-volt-szepsegkiralynot-atvertek.htmlRandit beszélt meg Bálint Antónia egy férfival, ám a pasi nem ment el a találkozóra. Az egykori szépségkirálynő nem találta viccesnek a dolgot. Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.