színésznő Fitbalance Gregor Bernadett díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Más is felfigyelt Gregor Bernadett csodás testére, így ő vihette haza a legfittebb magyar színésznőnek járó díjat.

2008-ban jelent meg utoljára díjátadón Gregor Bernadett, a Story-gálán, amikor az év színésznőjének járó Story ötcsillag díjat átvette. A Fitbalance gálára negyedik férjével, Szarvas Attilával érkezett. A színésznő ilyen kategóriában még sohasem kapott díjat.

Forrás: Sunhill média

Úgy éreztem, hogy udvariatlanság lenne nem eljönni egy gálára, ahol engem díjaznak, így a férjemmel először megjelentünk egy nyilvános eseményen. Amikor felhívtak telefonon kételyeim voltak, és rá is kérdeztem, biztosak-e abban, hogy azt akarják értékelni, mennyit tornáztam és mozogtam az életemben. De megnyugtattak, hogy nem az edzéssel eltöltött idő a lényeg, hanem a végeredmény. Én nem vagyok egy edzőteremben izzadó alkat, csak a Tabánban futkározom a két kutyánkkal, akikkel muszáj mozogni. Velük hóban, fagyban is menni kell. A díj ennek ellenére egy jó visszaigazolása annak, hogy megpróbálok odafigyelni magamra, a koromhoz és az adottságaimhoz képest igyekszem a legjobbat kihozni magamból" – mondta Berni, aki tisztában van azzal is, hogy a testéből él, így fontos, hogy jól nézzen ki.
„Bennem nagyon működik az önmagammal szembeni megfelelési vágy. Színészként abból élek, hogy az emberek színházjegyet vesznek és bejönnek megnézni a színpadon. Úgy érzem, hogy tiszteletlen lennék a közönséggel szemben, ha hurkákat és narancsbőrt kellene nézniük, amikor rám adják a testre simuló ruhát. Rosszul érezném magamat."

Igazságügyi szakértő vizsgálódik a sztárfodrásznál, Hajas Lászlónálhttp://www.life.hu/bulvar/20141204-igazsagugyi-szakerto-vizsgalodik-a-sztarfodrasznal-az-uzlethelyisege-ugyeben.htmlHajas László nem aggódik különösebben a belvárosi üzlete körül kialakult herce-hurca miatt, és a vendégek sem érzékelnek semmit, nyugodtan szépülnek.TV + BulvárOrigoGesztesi Károly csajozás helyett a Bibliát olvassahttp://www.life.hu/bulvar/20141211-gesztesi-karoly-szinesz-miota-elvalt-volt-felesegetol-liptai-claudiatol-csajozas-helyett-a-bibliat.htmlClaudia után már csak a Biblia mellett talál megnyugvást Gesztesi Károly, aki válása óta egy nőt sem tud elviselni maga mellett.TV + BulvárKárász Róbert kiborította Tatár Csillát - Élő adásban kérdezte új szerelméről http://www.life.hu/bulvar/20141211-karasz-robert-beszolt-tatar-csillanak-a-tv2-mokkajaban.htmlA TV2 Mokkájában Imolai Judit asztrológust Tatár Csilla és Kárász Róbert arról faggata, milyen csillagjegyű ember, milyen ajándéknak örül. A műsorvezető természetesen nem állta meg, hogy ne csipkelődjön partnernőjével.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.