Börtönben a Topmodell leszek! egykori döntőse

Forrás: Getty Images/AFP/Frazer Harrison -
Tyra Banks döntősök börtönbüntetés Topmodell leszek rablás bíróság Renee Diane Alway
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Topmodell leszek! döntősét, Renee Diane Alwayt 12 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság. Négy rabláshoz is köze lehet a lánynak.

A Tyra Banks vezette valóságshow-ban 2007-ben feltűnt modellt 12 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság – értesült a radaronline.com. A vád többek között egy Palm Streeten történő betörés volt. A források szerint Alway négy rablásnál is bűnösnek bizonyult, de személyiségtolvajlás, járműlopás és lőfegyverbirtoklás is rajta volt a listán.

Forrás: Getty Images/AFP/Frazer Harrison

Alwaynek emellett több mint 58 ezer dollárt kell fizetnie az áldozatainak, ami 14 millió forintot jelent. De még így is szerencséje volt a néhai modellnek, mert ennél sokkal súlyosabb is lehetett volna a büntetés. Megvádolták még számos más bűncselekménnyel, többek között tiltott szer birtoklásával és letartóztatáskor való ellenállással, de végül beismerő vallomást tett, ezért ejtették a vádakat ezekkel kapcsolatban. 2013 óta rendszeresen előzetes letartóztatás alatt állt, miután valaki bejelentette a rendőrségnél, hogy Palm Springs közelében egy „gyanús női személy" nézelődik. A rendőrök meg is találták Alwayt egy garázsban rejtőzve...

Lenny Kravitz a nők mellett érvelhttp://www.life.hu/news/20141211-lenny-kravitz-amerikai-enekes-dalszerzo-szerint-a-noknek-kellene-iranyitaniuk-a-vilagot.htmlEddig is szerettük Lenny Kravitzet, de most igazán a kedvencünkké vált. Az 50 éves (!) rock legenda ugyanis kijelentette, hogy szerinte a nőknek kéne irányítaniuk a világot...News--Aranyfogú öregember lett David Arquette-bőlhttp://www.life.hu/news/20141211-david-arquette-aranyfogakra-cserelte-le-metszofogait.htmlA színész fogsora már nem a fehérsége miatt csillog annyira. De legalább megvolt az oka, miért cserélte fogait aranyra.News--Ez hihetetlen! Ez a macska többet keres, mint a legnépszerűbb hollywoodi sztárokhttp://www.life.hu/news/20141211-grumpy-cat-a-morcos-macska-tobbet-keres-mint.htmlGrumpy Cat, a híres zsémbes macska egyértelműen az internet sztárja, aki ma már többet keres, mint az A-listás világsztárok. Nem semmi!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.