Kustánczi Lia hasizmai nem hozták meg a szerelmet

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
Kustánczi Lia Fitbalance díj edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan nagy hatással voltak a kigyúrt, szép testű lányok Kustánczi Liára, hogy ő is keményen elkezdett edzeni. Az eredmény nem sokat váratott magára: az izmai láthatóvá váltak és jelölték a legfittebb DJ díjra, amit meg is kapott.

Az egykori szépségkirálynő, Bertók Maya és az énekesnő, Dér Heni mellett egy újabb közismert fiatal nő is belevetette magát a testépítésbe. Kustánczi Lia nem is gondolta, hogy ennyire hamar feltűnik a tökéletesre edzett teste a testépítőket jutalmazó gála szervezőinek.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

„Szerettem már korábban is ezt a rendezvényt, csak úgy csodáltam a tökéletes testű lányokat. Tetszik, amikor egy nőnek szálkás a karja, és egy rövid ujjúban látszik, hogy kidolgozott a válla. Akkora hatással voltak rám, hogy belevetettem magam az edzésbe, heti több alkalommal is felkeresem az edzőtermet. Amikor utazom, akkor 4-5 csillagos hotelekben szállok meg, ahol mindig van fitneszterem. Ha meg itthon vagyok, akkor csoportos, zsírégető órákra járok. Folyamatosan bújom a netet, hogy mik a legtrendibb és leghatásosabb gyakorlatok, így nem kell edző. Az elmúlt időszakban átalakult a testem, szép a hasizmom, már nemcsak vékony nő vagyok, hanem formás is” - mesélte Lia, aki gyakran tartózkodik Ázsiában, ahol a jó időben apró kis topot visel, és büszkén mutogatja hasizmait.

A hasamon látom a legnagyobb változást. A hasizomgyakorlat az, amit minden nap végzek otthon is, 5-10 percem mindig van rá. A fiúknak is tetszik az eredmény, pozitívak a visszajelzések. De egyelőre nem élek párkapcsolatban.”

Dér Heninek eltűntek az izmaihttp://www.life.hu/bulvar/20141204-der-heni-teljesen-osszeesett-eltuntek-az-izmai.htmlA múlt héten izmos, kigyúrt testéről posztolt fotókat Dér Heni, meg is lepődtünk rajta, mennyire kigyúrta magát az elmúlt időszakban az énekesnő. A héten viszont egy normális testalkatú, csinos nővel találkoztunk. Mi lett vele?TV + Bulvár--Gregor Bernadettnek még mindig remek a testehttp://www.life.hu/bulvar/20141211-gregor-bernadettnek-meg-mindig-remek-a-teste-ezert-a-fitbalancondijaztak.htmlMás is felfigyelt Gregor Bernadett csodás testére, így ő vihette haza a legfittebb magyar színésznőnek járó díjat.TV + Bulvár--Regős Lili Indiában hódít majd a bájaivalhttp://www.life.hu/bulvar/20141204-regos-lili-fitnesz-versenyzo-indiaba-mumbaiba-keszul-a-miss-fitness-bikini-versenyre.htmlLili Mumbaiban indul a Miss Fitness Bikini versenyre, ahol biztosak vagyunk benne, hogy bájaival mindenkit elvarázsol majd.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.