Exkluzív interjú Sarka Katával: "A top 5-nél már sírtam"

Forrás: Sarka Kata/Facebook -
Miss World Sarka Kata Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is, úgy Sarka Kata is a könnyekig meghatódott attól, hogy Kulcsár Edina a londoni Miss World szépségversenyen a második helyezett lett. A Life.hu pár perccel az eredményhirdetés után telefonon beszélt Katával.

Sarka Kata a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatójaként személyesen is elkísérte Edinát a londoni világversenyre. Szinte sírt az örömtől, amikor a Life.hu elérte telefonon.

"Nagyon-nagyon büszke vagyok Edinára. Mivel az alversenyeken nagyon jó helyezéseket ért el, arra számítani lehetett, hogy a 25 legjobb közé kerül. A top 10-nél aztán egyre jobban izgultunk, amikor a top 5 is elhangzott, már sírtam. Ilyen még soha nem volt, hogy a világ legnagyobb szépségversenyén magyar lány ilyen vagy ehhez hasonló helyezést érjen el" - lelkendezett Kata, akinek, és persze a második helyezett Edinának is, minden oka megvan a boldogságra.

Forrás: Sarka Kata/Facebook

A rendezvényt most egy nagyszabású, exkluzív vacsora követi majd, és hamarosan az is kiderül, hogy Edina milyen felkéréseket kap, tudtuk meg Katától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.