Hangolódj ünnepi reklámdalokkal a karácsonyra!

karácsony advent Takács Nikolas Natasha Bedingfiel Lola reklám Coca-Cola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondoltad volna, hogy reklámdalokkal is hangolódhatsz a közelgő karácsonyra? Advent harmadik hetében a Coca-Cola ünnepi slágereié a főszerep.

Már csak 9 nap és karácsony! Ha épp otthon készülődsz az év egyik legszebb ünnepére, sütsz, vagy épp dekorálod a lakást, akkor azt ajánljuk, hogy most az alábbi ünnepi reklámdalok szóljanak a háttérben.

Lola – Ünnepelj ma velünk!

Melanie Thornton - Wonderful Dream

Natasha Bedingfield – Shake It Up

ÉS egy ráadás: a Coca-Cola 2014-es karácsonyi reklámfilmjében Takács Nikolas Boldoggá tenni című dala hallható:

Még több hangulatfokozó dalért kattints IDE, ahol a legnagyobb magyar ünnepi slágereket gyűjtöttük össze vagy IDE az idei legmeghatóbb karácsonyi nótákért!

„Stresszmentes ünnep" projekt indul! Íme, 3 tipp, hogy nyugodt karácsonyod legyen!http://www.life.hu/news/20141209-stresszmentes-karacsony-es-vizsgaidoszak-var-rad-ha-betartod-ezeket-a-tippeket.htmlMindenkit fel tudnak őrölni a hétköznapok, karácsony előtt pedig még stresszesebbek vagyunk, mint általában. Íme, néhány remek ötlet arra, hogyan kell felvenned a harcot a feszültség ellen.News--Karácsonyi gömbök a szakállban – Itt az új téli őrület?http://www.life.hu/news/20141212-karacsonyi-gombok-a-szakallban-ez-uj-teli-orulet-a-pasiknal.html„Piros és fehér? Netán lila és zöld? Vajon melyik gömböt válasszam a szakállam díszítésére?" Talán ezek a gondolatok járhattak azoknak a férfiaknak a fejében, akik karácsonyi díszekkel dobják fel pompás szőrzeteiket.NewsOrigoJeges csoda – karácsonyi fényjáték készült a Jégvarázs főcímdalárahttp://www.life.hu/news/20141210-a-jegvarazs-focimdalara-keszitett-fenyjatekot-egy-texasi-csalad.htmlEgy texasi család azzal örvendezteti meg minden évben a szomszédjait, hogy különleges fényjátékot készítenek egy jól sikerült dalhoz. Idén a Let it go, azaz a Jégvarázs (mi más?)főcímdala kapta ezt a megtisztelő szerepet.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.