Édesanyja és a család hatalmas virágcsokrokkal várták Kulcsár Edinát a repülőtéren

Forrás: Zsigmond László / Life.hu -
Miss World család Kulcsár Edina Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vörös rózsa, liliom, gerbera - hatalmas csokrokba kötve. Így várta Kulcsár Edinát a családja a budapesti repülőtéren, ahol 21:00-kor landolt Edina gépe.
Forrás: Zsigmond László / Life.hu

Hétfőn este megérkezett a Miss World 2014 második helyezettje a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre. Kulcsár Edina családja izgatottan várta, hogy megölelhessék a világ második legszebb lányát. Ott volt Edina édesanyja, akiről sokszor azt hiszik, ő a szépségkirálynő nővére. És természetesen a 83 éves dédi is várta, akiről ma már mindenki tudja, mennyit jelent Edina számára.

Edina és a dédi

Ha lenne varázspálcám, azt kérnéd, hogy nyerjél? - kérdezte Szily Nóra Edinától a vele készült interjúban.
Csak egyet kérhetek? Akkor nem.
Hanem?
Akkor azt kérném, hogy a dédim halhatatlan legyen...
... elcsuklott a hangod ...
Igen... Az anyukámat annak idején árvaházba adták. Kétévesen vette magához a dédi, és ő nevelte föl. Olyanok vagyunk mi hárman, mintha a dédi lenne az édesanya, anyu meg én pedig a lányai, vagyis két testvér. Arra vágyom, hogy ez nagyon sokáig így maradjon. Tudom, hogy tökéletes élet nincs, de mindaz, ami most körülvesz és azok a lehetőségek, amik előttem állnak, boldoggá tesznek. És bár nem azt kérném, hogy varázsolj a fejemre egy koronát Londonban, de annak azért örülnék, ha csak karácsony tájékán tudnánk újra beszélni. Vagyis ha a verseny után azok közé a lányok közé tartoznék, akiknek még maradnia kell... Tudod, ha az élen végeznék!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.