Mi már tudjuk, ki nyeri a 2014-es X-Faktort!

Forrás: http://rtlklub.sajtoklub.tv -
nyertes Benji győztes szavazás X-Faktor 2014 Horányi Juli Tóth Andi Nagy Richárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 21-én, vasárnap kiderül, ki lesz az idei X-Faktor győztese. Döntsd el te, ki a legesélyesebb a győzelemre!

A nézők döntöttek: az X-Faktor utolsó párbaja után végül a Tha Shudras csapatának kellett hazamennie. Az X-Faktor december 21-i fináléjában már nem lesz párbaj a versenyben maradt versenyzők között, itt már csak a szavazatok száma fog dönteni, ki lesz az év hangja. Te mit gondolsz, ki nyeri a 2014-es X-Faktort?

Forrás: http://rtlklub.sajtoklub.tv

"Minden vád igazából egy bók!"

Aki miatt biztos, hogy nincs szavazat-manipulálás: a Life.hu Schiwert-Takács Lászlót, az X-Faktor kreatív-felelős szerkesztőjét faggatta arról, hogyan zajlik a tehetségkutató műsor szavazása. Az exkluzív interjúnkért kattints ide!
Tha Shudras: "Underground bandaként is megéri jelentkezni az X-Faktorba"http://www.life.hu/bulvar/20141214-az-x-faktor-kilencedik-elo-showjanak-kiesoje-a-tha-shudras.htmlBár kiestek az X-Faktor 9. élő show-jából, mégsem szomorúak a Tha Shudras tagjai. A Life.hu videójában elmondják, melyek voltak a verseny legemlékezetesebb pillanatai, mely kritikák, nézői kommentek voltak rájuk a legnagyobb hatással. Ha kíváncsi vagy arra, hogyan verte át Tóth Gabi a csapatot vagy hogy kinek szurkol Trap kapitány, az alábbi videóból megtudod. TV + BulvárOrigoVastag Csaba az X-Faktorról: "Versenyzőként nem kell mindenkire hallgatni"http://www.life.hu/bulvar/20141213-vastag-csaba-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztese-interjuban-meselt-nekunk-az-idei-evadrol.htmlVastag Csaba 2010-ben nyerte meg az X-Faktort és karrierje azóta törtelenül ível felfelé. Interjút sem könnyű vele egyeztetni. Közeledünk az idei verseny fináléjához, így Csaba arról is mesélt, mi kell ahhoz, hogy valaki megnyerje a show-t.TV + Bulvár--X-Faktorossal kavar Palvin Barbi?http://www.life.hu/bulvar/20141206-palvin-barbi-az-x-faktor-spoon-zenekaranak-mikijevel-bulizott.htmlMarcit és Barbarát szombaton látták összegabalyodni az egyik belvárosi szórakozóhelyen. Sőt, a topmodell és Miki egy taxiba szállt be.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.