Melyik mentornak nincs helye a 2015-ös X-Faktorban? Mi már tudjuk!

Forrás: X-Faktor/Facebook -
Tóth Gabi Szikora Róbert szavazás Little G Weevil mentor Alföldi Róbert X-Faktor 2015 Keresztes Ildikó Malek Miklós Geszti Péter Nagy Feró RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövőre is lesz X-Faktor, azonban nemcsak a műsorvezetésben, hanem a zsűritagok terén is akadhat némi változás. Mi a Life.hu olvasóira bízzuk a döntést: melyik mentor NE legyen ott a 2015-ös szériájában?

Az RTL Klub november végén jelentette be a hírt, miszerint 2015-ben is elindítják a csatorna legdrágább műsorát, az X-Faktort – írta korábban az Origo. A hatodik szériában nem csupán a műsorvezetők terén számíthatnak a nézők némi változásra: a Life.hu korábban ITT mutatta meg, kik vezethetik a show-t. De vajon melyik mentornak nincs helye a 2015-ös X-Faktor zsűrijében?

Forrás: X-Faktor/Facebook

Az elmúlt öt évad alatt összesen 8 mentor dolgozott felváltva, akik közül a Life.hu olvasói nemrég Alföldi Róbertet választották meg az ország kedvenc x-faktoros zsűritagjának – annak ellenére, hogy kollégája, Nagy Feró az ő vajszívén csodálkozott leginkább. Új színfoltot jelentett a mentorok között Little G, aki egyenesen Amerikából került az X-Faktor zsűriszékébe. De vajon a külföldön elismert blues zenésznek is helye van a 2015-ös szériában? Döntsd el Te!

Mi már tudjuk, ki nyeri a 2014-es X-Faktort!http://www.life.hu/bulvar/20141215-nagy-richard-benji-horanyi-juli-es-toth-andi-nyerhetik-a-2014-es-x-faktort-szavazas.htmlDecember 21-én, vasárnap kiderül, ki lesz az idei X-Faktor győztese. Döntsd el te, ki a legesélyesebb a győzelemre!TV + Bulvár--De édes fotó! Megmutatjuk a legcukibb jelenetet a szombati X-Faktorbólhttp://www.life.hu/bulvar/20141207-foton-horanyi-juli-es-nagy-ricsi-ami-a-legcukibb-jelenet-az-x-faktor-nyolcadik-elo-showjabol.htmlAz X-Faktor énekesei hiába egymás versenytársai, a közös sors és a közös hónapok összekovácsolják őket. Imádnivalóan cukiskodnak egymással, és egymás iránti szeretetüket a színpadon sem tudják elrejteni. A nyolcadik adás legcukibb fotóját mutatjuk komment nélkül. Ugye, édesek?TV + BulvárRTLKLUBVastag Csaba az X-Faktorról: "Versenyzőként nem kell mindenkire hallgatni"http://www.life.hu/bulvar/20141213-vastag-csaba-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztese-interjuban-meselt-nekunk-az-idei-evadrol.htmlVastag Csaba 2010-ben nyerte meg az X-Faktort és karrierje azóta törtelenül ível felfelé. Interjút sem könnyű vele egyeztetni. Közeledünk az idei verseny fináléjához, így Csaba arról is mesélt, mi kell ahhoz, hogy valaki megnyerje a show-t.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.