Megvannak az év legjobb celebfotói – vajon ki kapta a legtöbb lájkot?

Miley Cyrus Harry Styles Kim Kardashian top 10 Kendall Jenner Ariana Grande Justin Bieber celeb Instagram sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian, Ariana Grande, Kendall Jenner és Justin Bieber – csak néhány név a legtöbb lájkot kapott sztárfotó közül, akik elnyerték az év Instagram-fotója címet.

A sztárok egyik legjobb platformja önmaguk népszerűsítésére és a figyelem felkeltésére egy jól irányzott fotó még jobb elhelyezése valamelyik közösségi oldalukon. A Hello! magazin ezúttal a celebek Instagram-profilját vette górcső alá, hogy megnézze, melyek kapták idén a legtöbb lájkot.

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

És hát ki más nyerte volna a versenyt, ha nem a szelfizés királynője, Kim Kardashian, akinek világraszóló esküvői fotójánál nem kevesebben, mint 2,4 millióan nyomták meg a „tetszik" gombot. A második helyen Justin Bieber Selena Gomezzel készült képe végzett: a Palvin Barbival is összeboronált tinisztár hol van, hol nincs barátnőjével immár 4 éve tart ez a se veled, se nélküled viszony, a rajongók pedig ezt 1,9 millió lájkkal díjazták.

Forrás: Instagram/Justin Bieber

Az év szelfijének címét birtokoló Ariana Grande népszerűségi indexe is egyre feljebb tör, amelyet jól példáz a top 10 celebfotó előkelő harmadik helye – bár lehet, hogy a kép másik szereplőjének, Miley Cyrusnak köszönheti azt az 1,8 millió kedvelést.

Forrás: Instagram/Ariana Grande

A top 10 listán ott van még továbbá még egy Justin Bieber fotó (meg sem lepődünk, hogy Selena Gomezzel pózol rajta), Ariana Grande csücsörítése, Neymar Jr., Harry Styles, aki tesója diplomaosztóján nyújtogatja nyelvét, Kendall Jenner és természetesen Beyoncé – a további képeket ide kattintva nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.