ValóVilág, Aleska Diamond, Schumacher – ezekre kerestünk rá 2014-ben a legtöbben

valóvilág keresés Google Michael Schumacher Conchita Wurst felmérés Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Google idén is készített egy felmérést, amelyből kiderül, mire kerestünk rá a leggyakrabban. Ez alapján Magyarországot leginkább a ValóVilág 6. szériája, Aleska Diamond, Schumacher és a szakállas nő érdekelte.

A legnézettebb tv-műsor, amire idén rákerestünk, a ValóVilág 6 volt, ami nem is meglepő, hiszen annyi mindent történt az előző szériában, hogy felsorolni is sok lenne. Beszámoltunk például helikopterezésről és szexről, de még Lilu villantásairól is.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A külföldi személyek közül idén Michael Schumacher került az érdeklődés középpontjába, ennek nyilván tavalyi balesete volt az oka. De sokan rágugliztak az Eurovíziós Dalfesztivál győztesére, Conchita Wurstra és az augusztusban elhunyt Robin Williamsre is.

A hazai sztárok közül Aleska Diamond egykori pornósztár a legnépszerűbb. Ami az érdeklődést illeti, arra kerestünk rá legtöbbször, hogyan kell vakolni, vagy hogyan randizzunk. A teljes listát megnézheted IDE kattintva!

Megvannak az év legjobb celebfotói – vajon ki kapta a legtöbb lájkot?http://www.life.hu/news/20141216-top-10-celebfoto-az-instagramon-vajon-ki-kapta-a-legtobb-lajkot.htmlKim Kardashian, Ariana Grande, Kendall Jenner és Justin Bieber – csak néhány név a legtöbb lájkot kapott sztárfotó közül, akik elnyerték az év Instagram-fotója címet.NewsOrigoLali pop, mutáns pók és első csók – Ezeket a videókat szerettük idénhttp://www.life.hu/news/20141210-2014-ben-ezeket-a-youtube-videokat-szerettek-a-magyarok-es-a-vilag.htmlEmlékszel, melyik videón röhögtél a legnagyobbat idén? Volt olyan nyári sláger, amit unalomig hallgattál? Most megtudhatod, mit nézett Magyarország 2014-ben - megvannak az idei év legnézettebb Youtube-videói.NewsOrigoMilyen karácsonyi ajándékra vágyunk idén leginkább? Kiderült!http://www.life.hu/news/20141210-a-karacsonyi-ajandekok-kozul-iden-a-tablagepek-az-abszolut-kedvencek.htmlEgy friss kutatásból kiderült, mikor és hol szoktuk beszerezni az ajándékokat karácsonyra, illetve az is, milyen termékek állnak a kívánságlista élén.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.