300 milliós gyémántüzlet lehet Vajna Timi játszótere

Forrás: Fotó: Life.hu -
egzisztencia gyémántgyűrű Andy Vajna Vajna Tímea gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több ízben is említette már Vajna Tímea, hogy a saját lábára szeretne állni, és megteremteni az egzisztenciáját. Most úgy tűnik, az ismert filmproducer, Andy Vajna felesége egy több százmilliós üzlet társtulajdonosa lesz.

"A hír igaz" - erősítette meg a Blikknek Timi. "Reméljük, januárban már indulunk, de márciusnál tovább biztosan nem húzzuk a nyitást. Hatalmas megnyitót szeretnénk, sztárokkal" - árulta el Vajna neje, aki hozzátette, nemcsak új, de később talán használt ékszerekkel is kereskednek majd. "Ha valaki behozza a nagymamája gyémántját, megnézzük, milyen állapotú, megvesszük" - lelkendezett.

Forrás: Fotó: Life.hu

A Gyémántpalotát a belvárosban nyitják meg, az árukészlet összértéke pedig lapinformációk szerint több mint 1 millió euró, vagyis 300 millió forint. Úgy hírlik, nemcsak hagyományos kereskedés zajlik majd a hiánypótló luxusboltban, de az oda betérő dúsgazdag vevők bőrüket is aranypakolással frissíthetik fel.

"Szeretném, ha elfogadnának"

"Valakinek a valakije” - így vált híressé vagy inkább hírhedtté. Szép. Áldozat. Ifjú feleség. Ítélkezni róla (is) annyira könnyelmű és könnyű. Kíváncsi voltam, kit takar a sablon. Ezzel a felütéssel kezdte azt az interjúját Szily Nóra, melyet korábban Vajna Tímeáról készített. A teljes cikket ide kattintva érheted el.
VV7 Kihívás: Reni egyetlen méltó ellenfelét viszi párbajoznihttp://www.life.hu/bulvar/20141217-a-valo-vilag-7-masodik-kihivasan-reni-danit-valasztotta-parbajellenfelenek.htmlReni felfokozott állapotban várta, hogy Lilu végre bekapcsoljon a Villába. Olyan ellenfelet választott, aki vele egy szinten áll - nem erősebb nála, viszont ők ketten a leggyengébbek - szerinte.TV + Bulvár--Végrehajtókat küldtek Gubík Ágira, a Barátok Közt színésznőjérehttp://www.life.hu/bulvar/20141217-gubik-agi-a-baratok-kozt-szinesznoje-ellen-millios-vegrehajtas-indult.htmlEx-férjével közös ingatlanuk felújítására kért fel egy vállalkozót Gubík Ágnes, a Barátok Köztben feltűnt legújabb Berényi-testvér. A házaspár anyagi gondjai miatt nem tudta fizetni a béreket, így a munka leállt.TV + BulvárRTLKLUBVV Éva és Kiszel Tünde nemet mondanak az orális szexrehttp://www.life.hu/bulvar/20141217-vv-eva-es-kiszel-tunde-a-belevalovilagban-az-oralis-szexrol-beszeltek.htmlA kedd éjszakai BeleValóVilág vendége Kiszel Tünde, naptárdíva volt, akit a villalakók erotikus fotózása kapcsán kérdezett Baukó Éva. Tünde alaposan kifejtette véleményét a játékosokról, és Évának is beszólt. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.