Vilmos herceg az állatok mellett kampányol

Forrás: NORTHFOTO -
vadászat veszélyeztetett fajok brit királyi család trófea Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin férje, Vilmos herceg véget vetne az illegális vadászatoknak és a veszélyeztetett állatok leölésének. A királyi család többi tagja azonban nem osztja a véleményét...

Amíg Vilmos herceg a veszélyben lévő fajok mellett kampányol, addig a brit uralkodócsalád nagy része egészen más véleményen van. A vadászidény a királyi családoknál már több évszázados hagyományra tekint vissza, még a történelmi filmekben is visszatérő jelenet. A brit trónörökös azonban véget akar ennek vetni, és szeretné, ha befejeznék az állatok öldöklését – számol be a Daily Mail.

Forrás: NORTHFOTO

Emellett szeretné felszámolni Sandringhemet, ahova már több mint 150 éve gyűjtik a trófeákat az uralkodó család tagjai. Sajnos testvére, Harry herceg nem állt mellé ebben az ügyben. Nemrég tett például közzé egy képet, ahol épp egy lelőtt bivallyal pózol – kattints IDE a fotóért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.