Szuperhősnők pózolnak egy szál festékruhában

Forrás: Facebook/Jaroslav Wieczorkiewicz -
meztelen lány művész naptár ruha festék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új év, új kezdet, új naptár. Jaroslav Wieczorkiewicz szuper kreatív naptárötlettel állt elő: festékből készített nőknek szuperhős ruhát, akik aztán egy naptáron pózoltak. Szexi képek következnek. 

Egészen újraértelmezte a testfestés fogalmát a művész, aki olyan jól ismert szuperhősökké alakította modelljeit, mint a Batman, Superman és Hulk, női verzióban, mindössze néhány vödör festék és jól elkapott pillanatok segítségével.

Forrás: Facebook/Jaroslav Wieczorkiewicz

Jaroslaw naptárat állított össze a nők képeiből, amelyet honlapján árul. A szuperhősnő rajongónak így garantáltan jól indul majd minden hónap. Itt tudod megnézni a többi képet is.

Forrás: Facebook/Jaroslav Wieczorkiewicz
Advent alkalmából vetkőzik a nagyon szexi Alessandra Ambrosio http://www.life.hu/trend/20141218-alessandra-ambrosio-a-love-magazin-online-adventi-naptarjaban-vetkozik.html A világ egyik leggyönyörűbb modellje a LOVE magazin online adventi naptárjában vált meg néhány fölöslegesnek ítélt ruhadarabjától. Trend Origo Meztelenül kampányol a nagyon szexi Gisele Bündchen http://www.life.hu/trend/20141212-gisele-bundchen-meztelenul-pozol-a-stuart-weitzman-kampanyban.html Kétségkívül ő az egyik leggyönyörűbb nő a világon, akit nem csupán a férfiak (és nők) szeretnek meztelenül látni, hanem bizony a divatvilág is. Gisele ezúttal Stuart Weitzman kedvéért vetkőzött. Trend Origo Tinédzserkori melleit kéri a Jézuskától a szexi Jaime King http://www.life.hu/trend/20141211-jaime-king-modell-szineszno-tinedzserkori-melleit-keri-a-mikulastol-karacsonyra.html A modell-színésznő képmegosztó oldalán írt egy szívhez szóló levelet a Jézuskának, amelyhez egy fiatalkori képet is mellékelt kebleiről. Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.