Liptai volt szerelme ma is rajong a műsorvezetőnőért

Forrás: Facebook/Liptai Claudia/TMC Management -
Horváth Ákos távolság ex-szerető Liptai Claudia szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megölte a távolság a szerelmet, de a barátság megmaradhat - megszólalt Liptai Claudia exe, a szombathelyi színművész Horváth Ákos.

A színművész eddig nem beszélt Claudiával való szakításukról, pedig míg tartott a kapcsolatuk, szinte naponta tájékoztatta a közönséget lelki rezdüléseikről. Most azonban úgy döntött, megtöri a csendet és nyilatkozik aról, miért ért véget olyan gyorsan lángoló szerelmük.

Liptai Claudia és Horváth Ákos Forrás: Facebook/Liptai Claudia/TMC Management

"Claudia nagyon jó ember. Hihetetlenül impulzív. Amellett, hogy gyönyörű nő, a személyiségével és az egész habitusával fogott meg az első pillanatban. Fantasztikus csaj. A távolság azonban egy idő után kikezdte a kapcsolatunkat. Én ugye Szombathelyen, Claudia pedig Budapesten dolgozik, méghozzá nem is keveset. Egyszerűen nem tudtunk találkozni" – magyarázta Ákos a Blikknek.

Majd így folytatta: "Barátok maradtunk, egymástól távol élő barátok. Ha olyasmi adódik, a mai napig tanácsot kérünk egymástól. Például ha nem értek valamit sajtóval kapcsolatos ügyekben, akkor egyértelmű, hogy őt hívom, hiszen ezekben a dolgokban ő a járatos. De ő is támaszkodhat rám, mellette állok, ha kell. Claudia örökké számíthat rám."

Bár mi nagyon szurkoltunk a két igazán összeillő embernek, hogy szerelmüket ne őrölje fel a távolság vagy a túlzott reflektorfény, egyben mégiscsak vigaszt találunk: példaértékű az, ahogyan a szakításukat kezelték.

Bonbonkészítéssel felejt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/advent/recept/20141215-liptai-claudia-hazi-keszitesu-bonbonokat-gyartott-iden-is.htmlLiptai Claudia a tavalyi évhez hasonlóan hétvégén ismét saját készítésű bonbonokat gyártott. Előzőleg pedig ötletes adventi koszorújával dicsekedett el. Csak nem friss szakítását próbálja egy kis konyhatündérkedéssel felejteni?ReceptOrigoLiptai Claudia: "Mindig úgy alakul, hogy engem kirúgnak, vagy én rúgok ki valakit"http://www.life.hu/bulvar/20141212-liptai-claudia-ferfi-nelkul-tolti-a-karacsonyt-2014-ben-is.htmlAhogy sok szinglit, úgy Liptai Claudiát is elszomorítja, hogy idén újra szerelem nékül tölti az ünnepeket. TV + Bulvár--Liptai Claudia retteg attól, hogy egyedül maradhttp://www.life.hu/bulvar/20141210-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-a-hal-a-tortan-adasaban-bevallotta-retteg-attol-hogy-egyedul-es.htmlA műsorvezető a TV2 Hal a tortán adásában vallotta be a faggatózó férfitársaságnak, mi a legnagyobb félelme az életben.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.