Hatalmas meglepetés: a párbajszűz Nagy Ricsi kiesett, Horányi Juli összeesett

finálé X-Faktor Nagy Ricsi X-Faktor 2014 kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor utolsó előtti adásában már nem a mentorok és nem a párbaj döntött, hanem csak és kizárólag a nézői szavazatok. Nagy Ricsi esett ki milliméterekre a céltól, pedig az egyik legesélyesebb versenyzőnek tartották, és soha nem kellett párbajoznia.

Bár Istenes Bence is nagyon szurkolt neki és azt gondolta róla, hogy ott lesz a fináléban, a nézők másképp döntöttek. Úgy gondolták, Nagy Ricsinek nincs helye a döntőben. Horányi Juli viszont annyira meglepődött, hogy döntőbe jutott, hogy a földre rogyott örömében.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Nagy Ricsi könyekkel a szemében azt mondta Istenes Bencének, hogy ennek így kellett lennie. "Úgy érzem olyan lökést és annyi energiát kaptam, mintha beszálltam volna egy Ferrariba. Ennek a versenynek az elejétől kezdve nincs vesztese. Ha az ember olyan emberekkel kerül össze, mint Alföldi Róbert, akkor már megérte."

Alföldi Róbert szerint az az ember esett ki, aki a mezőny legsokoldalúbb versenyzője volt. Nem tudta megfogalmazni, mi lehetett a baj. "Természetesen tiszteletben tartom a nézők döntését. Azok viszont, akik kiforrottabbak, a megszokottól eltérőek, azoknak Magyarországon nem olyan könnyű. Erről tudok bővebben és hosszabban is beszélni, de nem most. De ezek találgatások, nem tudom. Nagy Ricsi olyan minőséget képvisel, amivel nem lehet minden nap találkozni."

Mindeközben az After-X stúdiójában Kállai-Kiss Zsófi, Szabó Richárd teljesen magába roskadt. Zsófi könnyek között és dühösen azt nyilatkozta, hogy nagyon megérdemelte volna, hogy a döntőben legyen.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

A top3 versenyző

- Tóth Andi
- Horányi Juli
- Benji

Gondoltad volna, hogy Nagy Ricsi esik ki?

Ilyen még nem volt! Alföldi Róbert kiesett versenyzőit szembesítették a nézői szavazatokkalhttp://www.life.hu/bulvar/20141220-x-faktor-exkluziv-alfoldi-robert-kiesett-versenyzoit-szembesitik-a-nezoi-szavazatok-szamaval.htmlAlföldi Róbert az egyedüli mentor, akinek még két versenyzője is megnyerheti az X-Faktort. Borbély Ricsi, Szabó Ricsi - a már kiesett fiúk - és Alföldi Róbert a Life.hu jelenlétében szembesült azzal, hogy melyik adásban, melyikük hol végzett a nézői szavazatok szerint.TV + Bulvár--X-Faktor-finálé: Mindent megmutatunk, amit nem láthatsz a tévébenhttp://www.life.hu/bulvar/percrolpercre/20141220-elo-tudositas-az-x-faktor-2014-finale-elo-show-szombati-napjarol.htmlMennyire izgul a négy finalista a színpadra lépés előtt? Mi történik a versenyzők produkciója alatt a kulisszák mögött? Hogyan lazítanak a versenyzők két produkció között? A Life.hu a szombati élő show alatt mindent megmutat, amit nem láthatsz a tévében. Cikkünk az adás alatt folyamatosan frissül. Kövess bennünket!Percről percre--Sehol nem látható fotók, exkluzív nyilatkozatok - Gyere velünk az X-Faktor-finálé kulisszái mögé!http://www.life.hu/bulvar/percrolpercre/20141220-elo-tudositas-az-x-faktor-2014-finale-backstage-bol.htmlNégyen maradtak. Négyen küzdenek azért, hogy vasárnap valamelyikük megnyerje az X-Faktort. Szombaton egy közülük búcsúzik. Párbaj nélkül. Mert ma már csak az számít, a nézők kire szavaznak. A Life.hu a finálé hétvégéjén is végig ott van a kulisszák mögött. Sehol nem látott fotók, színpadra lépés előtti nyilatkozatok, meglepetések - kövess bennünket percről percre. Cikkünk az élő show kezdetéig folyamatosan frissül.Percről percre--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.