X-Faktor kampánypárbaj: Andelic Jonathan a legyőzője mellett érvel

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Polyák Attila -
finálé kampány X-Faktor szavazás kampánybeszéd mentor X-Faktor 2014 döntő RTL Klub énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett az X-Faktor 2014 fináléja. A négy versenyben lévő énekes mellett egy-egy kiesett társuk kampányolt. Horányi Juli mellett Andelic Jonathan érvelt. A Life.hu-n az egész hétvége az X-Faktor jegyében telik. Belógunk a kulisszák mögé, eláruljuk, mit csinálnak a legfeszültebb pillanatokban a versenyzők és a mentorok, megmutatunk mindent, amit amúgy nem láthatsz.

"Legyőzött engem. Veszítettem vele szemben. Néhány hete még a párbajtársam volt, most pedig mellette érvelek" - mondja Andelic Jonathan, aki elárulja, nemcsak azért áll most ki Juli mellett, mert a csapattársa volt, hanem mert Juli a szó legnemesebb értelmében ember.

Andelic Jonathan és Horányi Juli Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Polyák Attila

"Mikor búcsúztam az X-Faktortól, nem a maga győzelmének örült, hanem az én búcsúzásom miatt szomorkodott. Ez a lány tele van lélekkel. Talán ez a legfontosabb. Ha azt mondom, hogy tehetséges, kedves, jó fej, bolondos, energikus, professzionális, még nem mondtam semmit. Juli egész életében énekelni akart, és most azt csinálja, amit a legjobban szeret.

Az X-Faktorban az is megtörtént vele, hogy megbetegedett, és az orvos eltiltotta az énekléstől. Ő betegen is színpadra állt és énekelt. Élete példa bármelyikünk számára, hogy elérhetjük az álmainkat. Juli olyan énekes, aki bárhol a világon megállja a helyét. Nem szállt el magától, karon fogta a kemény munkát, kitartóan és alázattal dolgozik. A szemünk láttára bontakozott ki egy csodálatos zenész. Mikor másodszor párbajozott, Katona Klári dalát énekelte: Játssz még! Hiszem, hogy Julinak játszania kell. Aki újra és újra feláll, annak mindig játszania kell és aki játszik, az az igazi győztes."

Az X-Faktor győztesét a nézők választják

Az X-Faktor 2014 a végéhez ért. A finálé hétvégéjén szombaton 20.00-tól és vasárnap 18.50-től lesz élő show. Szombaton egy versenyző esik ki a négy finalista közül, vasárnap pedig győztest hirdetnek. Most már nem számít, mit mondanak a mentorok és párbaj sem lesz, csak a nézői szavazatok számítanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.