X-Faktor kampánypárbaj: Gwendolin szerint szükségünk van Benji egyedi hangjára

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Benji finálé kampány X-Faktor szavazás kampánybeszéd X-Faktor 2014 döntő Krizsma Gwendolin Sármen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett az X-Faktor 2014 fináléja. A négy versenyben lévő énekes mellett egy-egy kiesett társuk kampányol. A tisztalapos versenyzők közül Krizsma Gwendolin kampányolt az egyetlen élő show-ba jutott énekes, Benji mellett. A Life.hu-n az egész hétvége az X-Faktor jegyében telik. Belógunk a kulisszák mögé, eláruljuk, mit csinálnak a legfeszültebb pillanatokban a versenyzők és a mentorok, megmutatunk mindent, amit amúgy nem láthatsz.

"Kérem a kedves nézőket, rajongókat, hogy szavazzanak Benjire, mert nagy dolognak tartom, hogy 17 évesen ilyen szorgalmasan és összeszedetten bizonyít hétről hétre" - kezdte érvelését Krizsma Gwendolin Benji mellett, aki tisztalaposként került az élő show-ba, ahova csak egy embert szavazhattak be a nézők.

Krizsma Gwendolin és a finalista Benji Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Bár ő volt a plusz egy versenyző, ma ott van a 2014-es évad top 4 versenyzői között, ez szerintem hatalmas dolog. Benji nem csak a színpadon alázatos, nagyon hálás a rajongók szeretetéért is, a színpadon rá jellemző fegyelem és tisztaság jellemző rá a civil életben is. Megérdemli, hogy megnyerje ezt a versenyt, mert őszinte, tiszta hangjai vannak és szükségünk van egy ilyen egyedi hangra, tehetségre mint ő."

Az X-Faktor győztesét a nézők választják

Az X-Faktor 2014 a végéhez ért. A finálé hétvégéjén szombaton 20.00-tól és vasárnap 18.50-től lesz élő show. Szombaton egy versenyző esik ki a négy finalista közül, vasárnap pedig győztest hirdetnek. Most már nem számít, mit mondanak a mentorok és párbaj sem lesz, csak a nézői szavazatok számítanak.
Benji a Mentorház után majdnem feladta a versenythttp://www.life.hu/bulvar/20141013-az-idei-x-faktor-tiszta-lapot-kapott-versenyzoi-az-rtl-klub-reggeli-musoraban-beszeltek-erzeseikrol.htmlAz idei X-Faktor tiszta lapos versenyzői az RTL Klub reggeli műsorában beszéltek érzéseikről és arról, miből merítenek most erőt. TV + BulvárOrigoA mentorok kis kedvence, Benjihttp://www.life.hu/bulvar/20140919-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentorai-benjit-a-vietnami-fiut-tovabbjuttattak.htmlAzonnal meggyőzte az X-Faktor mentorait a 16 éves vietnami származású Benji. A nagyratörő álmokat dédelgető fiú véleményük szerint nagy eséllyel lehet ott az élő show-kban is, persze ehhez előbb a táborban és a mentorok házában is jól kell teljesítenie. TV + BulvárOrigoEz volt az X-Faktor 2014 utolsó párbaja! A Tha Shudras esett ki a versenybőlhttp://www.life.hu/bulvar/20141213-a-tha-shudras-esett-ki-az-x-faktor-2014-utolso-parbajan.htmlJövő héten véget ér az X-Faktor 2014 tehetségkutató. Hónapokig tartó versenyzés után a célegyenes előtt a Tha Shudras esett ki, így Tóth Gabinak nem lesz versenyzője a döntőben, Alföldi Róbertnek viszont két mentoráltja is ott lesz.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.