Undorító! Élő adásban nyalt tejszínhabot egy rádiós fenekéből egy nő

undorító rádió ingyenjegy tejszínhab élő adás nyalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy chilei rádióadó úgy döntött, ingyenjegyet ad annak a bevállalós hallgatójának, aki tejszínhabot nyal egyik munkatársuk fenekéből. Egy nő megcsinálta, a belépő landolt, a csatorna pedig most bocsánatért esedezik.

Te mit tennél meg egy ingyenjegyért? – tette fel a kérdés a chilei Top 40 nevű rádiócsatorna, amelyik az EDM nevű fesztiválra ajánlott ingyen és bérmentve belépőt annak, aki teljesíti a kérésüket. A válasz, amely szerint a bulizók igazából bármire képesek lennének érte, végül egy nagyon gusztustalan feladványba torkollott. Ebbe:

Forrás: Top 40

Egy nő képes volt tejszínhabot nyalni a rádió egyik DJ-jének fenekéből, hogy végül elnyerhesse azt a bizonyos ingyenjegyet. A rádió közzé is tette a képet, mint bizonyítékot – ám későbbi megfontolások után végül levette, és elnézést kért érte. Azonban hiába: ami ugye egyszer felkerült az internetre, az bizony ott is marad. Bocsánatkérés ide vagy oda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.