Kihagytál egy ajándékot és minden zárva? Szuper meglepik, amiket a benzinkútról tudsz beszerezni

Forrás: Thinkstock -
karácsony zárva tartás benzinkút ajándék bolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme, néhány ajándékötlet arra az esetre, amikor minden bolt zárva, és már csak a benzinkúton tudod beszerezni a még hiányzó szuvenírt.

Kifogyóban a cellux vagy épp a csomagolópapír is? Sebaj! Szuper csomagolási ötleteinkért katt IDE!

Ha elfelejtettél az egyik ajándékhoz kiegészítőt venni vagy olyan ember lepett meg, akire nem gondoltál és szeretnéd gyorsan viszonozni a kedvességét, ne keseredj el azon, hogy minden zárva van. Csak semmi pánik! Ha jól körbenézel, a benzinkúton is találhatsz különleges darabokat.

Forrás: Thinkstock

Kezdjük a legjobbal, a csokival. Ezzel nem lehet mellélőni, az édességet mindenki imádja. Ráadásul ha nem viszi valaki túlzásba a fogyasztását, még egészséges is lehet.

Férfiaknak ott van még az üzemanyagkártya – bár ilyet csak akkor vegyél, ha van kocsija az adott személynek –, ami azért jó, mert lehet vele kedvezményesen tankolni, és ha éppen nincs nála pénz, akkor halaszthatja a fizetést.

A hölgyismerősöket egy hangulatos karácsonyi estén meglephetjük pár gyertyával és néhány romantikus filmmel, amiket szintén beszerezhetsz a benzinkúton.

További ötletekért KATT IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.