Elhunyt Horváth Charlie felesége, az énekes még aznap színpadra lépett - önszántából

feleség gyász Horváth Charlie koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap veszítette el a feleségét Horváth Charlie énekes, ám aznap este még színpadra lépett a Cserháti Zsuzsa- és Máté Péter-emlékesten. Csak a színfalak mögött árulta el, mi történt, később pedig telefonon mondta el, honnan merített erőt.

"Megboldogult anyámnál és apámnál is így volt, hogy lekötött koncertem volt, és röviddel előtte hunytak el. Ez a harmadik ilyen az életemben" - nyilatkozta az énekes a Blikknek.

Tudta, hogy felesége, Széles Katalin képzőművész meg fog halni, hiszen az asszony a gyilkos kórral küzdött és nyáron kritikussá vált az állapota. Ennek ellenére színpadra állt. "Az igazság az, hogy ezt önszántamból is tettem, és nagyon sok szeretetet kaptam" - mondta az énekes, aki teljesen maga alatt van. Ahogy a lapnak fogalmazott: csak ül és bámul maga elé, gondolkodni sem tud.

Komár László felesége, Krisztina: "Az ágyban mellettem halt meg Laci"http://www.life.hu/bulvar/20141127-komar-laszlo-elhunyt-enekes-felesege-krisztina-karjaban-halt-meg.htmlKrisztina, Komár László özvegye az énekessel töltött utolsó órákról mesélt, ami kölcsönös szeretetben és harmóniában telt.TV + Bulvár--Évekig várhat az örökségre Komár László özvegyehttp://www.life.hu/bulvar/20130806-komar-laszlo-2012ben-halt-meg-de-meg-nem-tuztek-ki.htmlTíz hónappal Komár László halála után még mindig nem zajlott le a hagyatéki tárgyalás.TV + BulvárBajor Marci: „Én mondtam el apának a halálos ítéletet"http://www.life.hu/bulvar/20141114-bajor-imre-fia-marci-mondta-el-apjanak-a-halalos-iteletet-a-sikertelen-kinai-kezeles-utan.htmlA három hónapja elhunyt Bajor Imre fia, a 18 éves Marci arról mesélt az egyik magazinnak, hogy csak a halála előtt nem sokkal került közelebb édesapjához.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.