Mi köze a bugyinak és melltartónak a karácsonyhoz? Ezek a gyönyörű nők tudják!

Forrás: Instagram / Rihanna -
fehérnemű karácsony Adriana Lima Rihanna bikini Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudják bizony, de ez nem azt jelenti, hogy meg is osztják velünk. Van olyan sztár, akinél értjük a bikinis karácsonyi fotót, másoknál annyira nem.

Rihanna például szülőhelyén, Barbadoson tölti az ünnepeket, így nem csoda, hogy az énekesnő bikiniben vészeli át a meleg napokat. Stílszerűen vörös bikini mellett döntött.

Forrás: Instagram / Rihanna

A Life.hu tippje

Menekülnél a télből a nyárba. Szilveszterkor még megteheted. Itt összegyűjtüttünk néhány izgalmas helyszínt, ahol biztosan feledhetetlen és kellően egzotikus lehet az év vége és az év eleje.

Adriana Lima ugyan nem idei fotót posztolt, hanem előkukázott egy korábbi vörös fehérneműs képet, de valószínűleg ezt kevesek bánják. A szupermodell még női szemmel nézve is gyönyörű. Neki szinte kötelessége megmutatni tökéletes testét.

Forrás: Instagram / Adriana Lima

A Life.hu tippje

A Victoria's Secret gyönyörű angyalától már tavaly ellestük, hogyan dolgozzuk le a bejglihájat. Érdemes ezt a videót felidézni.

Rita Ora motivációját más sokkal kevésbé értjük. Az énekesnő fekete melltartóban pózolt, majd a fotót feltöltötte Instagram-oldalára is - a rajongói nem kis örömére.

Forrás: Instagram / Rita Ora

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.