North West sztoikus nyugalommal kémlelte az aranyórás Mikulást

Forrás: Facebook.com/Kim Kardashian -
North West Kris Jenner Kanye West kim kardashian Mikulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz lenyűgözni egy elkényeztetett sztárcsemetéket. Ezt azóta tudjuk, mióta 2012 karácsonyán Katie Holmes vásárolni vitte a lányát, aki közel tízmillió forint értékben válogatott magának ajándékokat. Suri Cruise akkor kért egy ötmillió forintos viktoriánus játszóházat a családi kertbe, majd amikor megkapta, feltehetően vágott egy grimaszt...

Reméljük, hogy Kim Kardashian és Kanye West cuki csemetéje nem jut majd Tom Criuse gyermekének sorsára, bár a szülei nyilván mindent megtesznek majd ennek érdekében. Mivel a kis North még csak másfél éves, vélhetően nem elkényeztetettsége miatt kámpicsorodott el, amikor Kris Jenner (Kim anyja) karácsonyi partiján találkozott a Mikulással.

Állítólag ez az aranyórában feszítő Télapó volt jelen Kim gyermekkorában is - ezt írta a képéhez. Forrás: Facebook.com/Kim Kardashian

Nehéz eldönteni, hogy a büszke celebmami legfrissebb Instagram-fotója szerint a szörmébe burkolt North megilletődött-e a Mikulás látványától, vagy épp a sírógörcs kerülgeti. Mi azon az állásponton vagyunk, hogy a kislányt nem igazán érintette meg a pillanat meghittsége, vélhetően ugyanis fogalma sincs még arról, mit is akart mutatni neki az anyukája.

Divatkampány lett Kim és Kanye szerelmi történetéből:

A sztárpár lett a francia Balmain márka legújabb kollekciójának arca. A divatcég kreatív igazgatója elmagyarázta, miért a Kardashian-West párost választotta. Cikkünket, valamint a szexi képeket itt érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.