Az elkövetkezendő évben rengeteg protokolláris eseményen vesz részt, így sok mindent szeretne megtanulni Kulcsár Edina. A világ második legszebb magyar lánya most Schiffer Miklóstól tanul "jó modort". No, nem azért, mintha eddig nem tudott volna viselkedni, hanem azért, hogy a különböző országokban a helyi elvárásoknak megfelelően cselekedjen. 

"Schiffer Miklós lesz a mesterem, akitől nagyon sok mindent tanulhatok, ő a szakmája legjobbja. Hasznát veszem a tanácsainak, hiszen állami vezetőkkel és magas rangú tisztviselőkkel találkozom a jövőben. Ezek új helyzetek lesznek számomra, szeretnék helytállni minden alkalommal. Pontosan tudni fogom, melyik eseményre milyen ruha illik, melyik menühöz milyen bort kell fogyasztani, azt is megtudtam, hogy nem illik 'önözni', a 'maga' a helyes"mondta el Edina a Borsnak.

Forrás: Zsigmond László /Life.hu

"Sok dicséretet kaptam, de nem árt egy igazi szakértőtől megtanulni a legap­róbb részleteket, sokszor minden azokon múlik" - tette hozzá a Miss World világverseny 2. helyezettje, Miss Europe

Schiffer Miklós politikusok, üzletemberek, újabban pedig szépségkirálynők öltözködési tanácsadója. Nevéhez fűződik az esztétikai profizmus elmélete, egy német-magyar cég ügyvezetőjeként híres márkaneveket vezetett be a hazai piacra, később saját üzletet, márkanevet és tanácsadó céget alapított. Személyes kapcsolatba került Pierre Cardinnel és Yves Saint-Laurenttel. Még Giorgio Armani is dedikálta az egyik öltönyét.