Harmadik éve kerül a legtöbbet jótékonykodó celebek listájának élére a country-csillag, aki idén is számos nemes ügyet támogatott és emelte fel értük a hangját.

Szép volt, Taylor! Az Egyesült Államok egyik nonprofit szervezete, a DoSomething.org évről évre megválasztja azokat a sztárokat, akik hírnevüket kihasználva a legtöbbször léptek fel a jó ügy érdekében.

Forrás: AFP/Monica Schipper

Legyen szó a New York-i iskoláknak szánt adományokról vagy a feminizmusról, Taylor Swiftre mindig lehetett számítani 2014-ben – úgy, ahogyan az előző három évben is. A 25 éves énekesnőt ugyanis évről évre megválasztják a legönzetlenebb hírességnek, ám nem is ok nélkül.

Idén októberben a Welcome to New York című számának összes bevételét felajánlotta az állami iskolai rendszer támogatására, részt vett többek között a Feeding America, az UNICEF és a Habitat for Humanity jótékonysági projektjeiben, valamint 100 ezer dollárt adományozott az amerikai Vöröskeresztnek a 2008-as iowai árvíz áldozatainak.

A top 5 legtöbbet jótékonykodó hírességei közé bekerült még továbbá Laverne Cox, Beyoncé, Miley Cyrus és Emma Watson is.

Miről beszéltünk a legtöbbet 2014-ben?
Berki Krisztián herevasalásától kezdve Jude Law és Zimány Linda románcáig - a Life.hu összegyűjtötte az év legfontosabbnak ítélt médiaeseményeit. Nézd meg ITT, kiktől van hangos a sajtó 2014-ben!