Országos Mentőszolgálat mentők szilveszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Országszerte több mint kétezer, ebből a fővárosban ötszáz riasztást kaptak szilveszter éjjel a mentők - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr igazgatója január reggel az MTI-vel.

A mentők 4 esetben hajtottak végre sikeres újraélesztést, 21 esetben "petárdabaleset" sérültjének nyújtottak segítséget. Ezzel együtt országszerte karambolok, gázolások, verekedések, rosszullétek és sok magatehetetlen, ittas ember miatt riasztották a mentőket - mondta el Győrfi Pál és hozzátette, hogy "nehéz munkájukat agresszív részegek és téves riasztások is nehezítették".

Súlyos balesetet szenvedett az Afrika Race-en a Szalay- Bunkoczi pároshttp://www.life.hu/news/20141230-sulyos-balesetet-szenvedett-az-afrika-race-en-a-szalay-bunkoczi-paros.htmlA Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős az Africa Race első szelektív szakaszának rajtjától 14,6 kilométerre felborult. Az Opel Mokka hatalmas sebességgel érkezve orral beleállt egy homokfalba, s előbb a tetejére, majd az oldalára borult – a navigátor megsérült, így a páros számára véget ért a verseny.News--Rengeteg a baleset a havazás miatthttp://www.life.hu/news/20141229-az-orszagos-katasztrofavedelmi-foigazgatosag-tajekoztatasa-szerint-kozel-80-baleset-tortent-a.htmlA havazás kezdete óta hétfő reggelig 80 esetben, többnyire közúti baleseteknél volt szükség a tűzoltók segítségére. Egyelőre újabb havazás nem várható, de a hófúvás továbbra is gondokat okozhat. News--Felejtsd el az utcai ünneplést! Szilveszterkor mínusz 15 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20141229-2014-december-31en-szilveszterkor-minusz-15-fok-is-lehet.htmlHavazás, erős szél és durva mínuszok. Ahogy már néhány napja, úgy az elkövetkezendő időszakban sem kívánkozunk majd az utcára, és azt is jobban tesszük, ha a szilveszterünket fűtött helyre szervezzük. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.