Ádám számára véget ért a VV7

Forrás: RTL 2. -
valóvilág VV Ádám ValóVilág 7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába az énekes produkció és a vicces kampányfilm, a nézők úgy döntöttek, nem akarják tovább nézni Ádámot.

Mindkét fiú Dóri kegyeiért küzdött a villában, a többiek szerint pedig ők voltak a legkevésbé izgalmas karakterek.

VV Ádám Forrás: RTL 2.

A szavazatok 64,22%-át megszerezve a jófiú Robin mehetett vissza a villába, és küzdhet tovább Dóri szívéért, illetve a nézők szimpátiájáért.

ValóVilág7 - Robin Ádámot hívta ki párbajrahttp://www.life.hu/bulvar/20150101-a-valovilag7-jatekaban-vv-robin-vv-adamot-hivta-ki-parbajra.htmlA Villa Ki MitTud második felvonásán a lakók gyönyörű rímekbe szedték gondolataikat, Dóri összemelegedett Éjjel-Nappal Budapest Lalival, majd Robin párbajellenfelet választott... és nem okozott meglepetést. TV + BulvárOrigoSzerelmi háromszög a ValóVilág 7 villájában - már nem tudnak mit kitalálnihttp://www.life.hu/bulvar/20141228-szerelmi-haromszog-a-valovilag-7-villajaban-mar-nem-tudnak-mit-kitalalni.htmlLassan egyre nehezebb lesz követni a villa szerelmi szálait. Ma ismét szövevényesedett a történet.TV + BulvárOrigoNem csak a ValóVilágban láthattuk Renithttp://www.life.hu/bulvar/20141220-vv-reni-parhuzamosan-szerepelt-az-rtl-2-es-a-tv2-musoran.htmlHoppá, a ValóVilág aktuális párbajozóját, Renit szúrhatták ki a szemfüles nézők a TV2 képernyőjén szombaton.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.