Aurelio, a VV6 győztese őszintén beszélt drogos múltjáról, tartozásairól és arról, ha nem jön a valóságshow, végleg elkallódik.

Aurelio korábban a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának is vallott alkohol- és drogproblémáiról.
„Ezért is akarom megírni a könyvet az életemről, hogy a fiataloknak elmondjam, az alkohol és a kábítószer nem segít. Jobb tiszta fejjel átélni a dolgokat. Figyelj, volt már olyan, hogy megfogadtam, kiugrok a vonat elé, hiszen mennyivel egyszerűbb lenne apámnak is és mindenkinek, ha nem élnék!" – így beszélt akkor a VV6 győztese, aki most a Borsnak is vallott sötét múltjáról.  

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Én fiatal korom ellenére megjártam már a poklot is. Drogos voltam! A hétköznapi csalódásokat és a sikertelenséget fojtottam a fűbe, és volt, amikor más drogokba. Kaszinóztam, márkás ruhákat vettem, mert a látszat fontos volt, pénzem nem volt rá, ezért kölcsönkéregettem. Volt, amikor olyanoktól, akiktől nem kellett volna, mert veszélyes" – fejtette ki a lapnak a BeleValó műsorvezetője, aki a VV-nek köszönhetően már rendezte adósságait.

„Ha nem lett volna a VV6, szerintem már ujjaim sem lennének, de valamelyik végtagom biztosan hiányozna" – tette hozzá a helikopterezés nagymestere, aki elmondása szerint mára felhagyott a droggal.

Korábban egyébként VV Iza vallotta be riporterünknek, Katz Dávidnak, hogy drogozott.