Aurelio: "Ha nincs a VV6, már ujjaim sem lennének"

drog Aurelio tartozás alkohol VV6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio, a VV6 győztese őszintén beszélt drogos múltjáról, tartozásairól és arról, ha nem jön a valóságshow, végleg elkallódik.

Aurelio korábban a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának is vallott alkohol- és drogproblémáiról.
„Ezért is akarom megírni a könyvet az életemről, hogy a fiataloknak elmondjam, az alkohol és a kábítószer nem segít. Jobb tiszta fejjel átélni a dolgokat. Figyelj, volt már olyan, hogy megfogadtam, kiugrok a vonat elé, hiszen mennyivel egyszerűbb lenne apámnak is és mindenkinek, ha nem élnék!" – így beszélt akkor a VV6 győztese, aki most a Borsnak is vallott sötét múltjáról.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Én fiatal korom ellenére megjártam már a poklot is. Drogos voltam! A hétköznapi csalódásokat és a sikertelenséget fojtottam a fűbe, és volt, amikor más drogokba. Kaszinóztam, márkás ruhákat vettem, mert a látszat fontos volt, pénzem nem volt rá, ezért kölcsönkéregettem. Volt, amikor olyanoktól, akiktől nem kellett volna, mert veszélyes" – fejtette ki a lapnak a BeleValó műsorvezetője, aki a VV-nek köszönhetően már rendezte adósságait.

„Ha nem lett volna a VV6, szerintem már ujjaim sem lennének, de valamelyik végtagom biztosan hiányozna" – tette hozzá a helikopterezés nagymestere, aki elmondása szerint mára felhagyott a droggal.

Korábban egyébként VV Iza vallotta be riporterünknek, Katz Dávidnak, hogy drogozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.