Hírességek újragondolva: ezért a srácért rajong most a világ

Forrás: Instagram/keepingupwithmina -
fotó híresség gúny Instagram sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mina Gerges más és más híresség bőrébe bújik naponta, hogy megmutassa, mennyire távol áll a valóságtól a hollywoodi csillogás világa.

Megszületett az Instagram újabb sztárja, Mina Gerges. A 20 éves kanadai srác hobbija, hogy hollywoodi hírességek bőrébe bújik úgy, hogy közben a saját szája ízlésére alakítja őket – egy jó adag gúnnyal és humorral felfegyverkezve. Itt például a nem egyszer retusálás-túlzásba esett Beyoncénak öltözve pózol:

Forrás: Instagram/keepingupwithmina

Egyik kedvenc alanya Rihanna:

Forrás: Instagram/keepingupwithmina

A médiát hallgató egyetemista célja, hogy egy teljesen új megvilágításba helyezze a sokszor agyonretusált, Photoshopot sem megvető celebeket, akik ezáltal egytől egyig egy irreális testképet közvetítenek a világnak. Mina, aki a jelmezek előkészítésétől kezdve a modellkedésig mindent maga intéz, további képeiért kattints ide.

Így változik a duci nő szépsége kultúránként

Marie Southard Ospina egy kísérletező kedvű fotós, aki arra kérte a világ különböző pontjain élő retusálókat, alakítsák át képét a saját szájuk ízlése szerint - pont olyanra, ahogyan szerintük a legszebb lehet egy duci lány. A cikkért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.