Bizarr: birkafejet főzött Cseke Katinka

bizarr birka Jóban Rosszban Hal a tortán birkafej Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseke Katinka a Hal a tortán első újévi adásában egy birkafejet tálalt fel a vendégeknek. Volt meglepetés és szemforgatás a celebeknél...

Nem irigyeljük Cseke Katinkát, akinek a Hal a tortán első idei adásában az volt a feladata, hogy egy birkafejet is szolgáljon fel vacsorára a hírességeknek. Fésűs Nellyt, Bálint Antóniát, Zsidró Tamást és Varga Viktort látta vendégül.

Az, hogy a Jóban Rosszban színésznője hogyan birkózott meg a nem mindennapi étellel, az alábbi videóból – és persze az esti adásból – kiderül:

Nálunk kissé szokatlan ételnek számít a birkafej, de például az arab kultúrában igazi ínyencség. Sőt, a szem elfogyasztása különlegesen megtisztelő a vendég számára, ha felkínálják. De Izlandon is népszerű fogás a perzselt birkafej.

Milyen helyezést ér el a Miss Universe világversenyen Kelemen Henrietta? Kiderült!http://www.life.hu/bulvar/20150105-kelemen-henrietta-a-miss-universe-vilagverseny-helyszinen-miamiban-bikinis-fotozason-vett-reszt.htmlKelemen Henrietta, a Miss Universe Hungary győztese már Miamiban, a világverseny helyszínén van. Mekkora esélye van a magyar lánynak a győzelemre? Szavazz!TV + Bulvár--VV Fanni édesanyja a villaszexről: "Nem ezt látta itthon a lányom"http://www.life.hu/bulvar/20150105-a-valovilag7-szereplojenek-vv-fanninak-az-edesanyja-kiakadt-lanya-es-vv-dennis-szexelesen.htmlSoha ennyit még nem szexeltek magyar valóságshow-ban, mint a ValóVilág 7-ben. Fanni és Dennis például meg sem próbáltak parancsolni a vágyaiknak, és a kezdetektől fogva rendszeresen a nyugiszobába vonulnak. Ám így csak társaik elől bújhatnak el, a nézők mindent látnak. Fanni édesanyja pedig kiakadt.TV + BulvárOláh Ibolya: "Meleg vagyok, nem félek kimondani"http://www.life.hu/bulvar/20150105-olah-ibolya-meleg-es-nem-fel-kimondani.html"Lehet, hogy van még ebben az országban olyan, aki nem tud erről" - szögezte le Oláh Ibolya, akinél a mai napig próbálkoznak a férfiak. Hiába.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.