Íme, Bradley Cooper nagyon kicsi bimbijei

Forrás: W Magazine -
címlap mellbimbó meztelen W magazin magazin Bradley Cooper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült a meztelen igazság Bradley Cooperről! A szívtipró a W magazin januári számának címlapján mutatta meg testét, furrcsa pózokban és ruhákban.

Nehéz nevetés nélkül megnézni, mit művelt a W magazin a Másnaposok sztárjával. Bradley Cooper, aki a napokban lett 40 éves, szinte felismerhetetlen a hátranyalt hajával és kisfiúsra borotvált arcával, de azért valljuk be, még így sem mondanánk neki nemet...

Forrás: W Magazine

Az ember figyelmét azonnal Bradley icipici mellbimbója vonja el, és persze a borzasztó otromba cipőn is megakadt a szemünk.

Jennifer Lawrence és Bradley Cooper újra együtthttp://www.life.hu/kult/20140914-jennifer-lawrence-es-bradley-cooper-ujra-egyutt-megjelent-a-serena-elozetese.htmlNem először játszunk el a gondolattal, hogy milyen szép párt alkotna együtt Jennifer Lawrence és Bradley Cooper. Ha máshol nem is, a filmvásznon időről időre teljesül az álmunk, ugyanis a rendezők szerint is tökéletesen összeillenek.Kult--Bradley Cooper kartonbábujával osztja meg az életét egy nőhttp://www.life.hu/intim/20140630-bradley-cooper-kartonbabujaval-osztja-meg-az-eletet-egy-no.html„Barátaim, ez Amerika. Tehát miért ne?" – és Danielle Davies ezzel le is tudta a magyarázatot, miért él együtt Bradley Cooper kartonbábujával.IntimOrigoAlaposan kigyúrta magát Bradley Cooperhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140502-alaposan-kigyurta-magat-bradley-cooper-szinesz.htmlKözel 20 kilót szedett magára a filmsztár egy szerep kedvéért. Hogy tetszik?Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.