Korda György bevallotta: "Kivették a lépemet!"

Forrás:Korda György és Balázs Klári Facebook -
Korda György betegség műtét Balázs Klári kórház lép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre kiderült, hogy miért is töltött két hetet kórházban a közismert énekes, Korda György. Három és fél órás műtétje volt.

Eddig tagadott a Korda házaspár, ma reggel a Mokkában viszont Gyuri bácsi bevallotta: nem csak egy rutinellenőrzésen járt novemberben a kórházban, hanem súlyos műtéten esett át. Kivették a lépét.

"Lépinfarktust kaptam, kivették a lépemet egy három és fél órás műtét során. Szerencsére lép nélkül lehet élni, csak egy 35 cm-es heg maradt a hasamon, ami örökre emlékeztetni fog a beavatkozásra. A hosszú műtéttel járó altatás alatt egy rosszat sem dobbant a szívem, és az orvosom azt mondta, hogy a szerveim 10 évvel fiatalabbak a koromnál" - vallotta be Gyuri bácsi, aki szerencsére nagyon jól érzi magát.

Forrás:Korda György és Balázs Klári Facebook

A 76 éves énekes nehéz időszakon van túl. Miután novemberben egy kórházban lefülelték, felesége, Balázs Klári megnyugtatta a rajongókat: "Valóban voltunk kórházban, de csak kontrollra mentünk be, és Gyurikám már jól van. Jók a leletei is, már a jövő heti pókerközvetítésekre készül" – nyilatkozta. Később már életmentő műtét is előkerült a vércukorvizsgálat mellett.

"A bal lábam ereit kellett megvizsgálni, ezért feküdtem be a kórházba, aztán kiderült, hogy egy azonnali hasműtétet kell elvégezni rajtam. Hiszek a teremtőben és ez tartotta bennem a lelket, amikor azt láttam, hogy este 10-kor sürögni kezdenek körülöttem az orvosok és a nővérek. Mikor betoltak a műtőbe, tudtam, hogy Isten kezében az életem"árulta el Gyuri bácsi egy hetilapnak.

Balázs Klári sem úszta meg sérülés nélkül: ő szilveszterkor, amikor a kutyáját akarta menteni a petárdázók elől, eltörte a bokáját - tudta meg a Bors.

Műsorvezető lesz Korda György és Balázs Klári http://www.life.hu/bulvar/20141231-korda-gyorgy-es-balazs-klari-vezeti-az-rtl-klub-szilveszteri-hiradojat.htmlA népszerű sztárházaspár nem csak felkonferálja az egyes riportokat, de véleményezi is majd a látottakat, így a nézők egy igazán rendhagyó estére számíthatnak.TV + BulvárOrigoÉlni tudni kell! Királyként húzatja magát Korda Gyuri bácsihttp://www.life.hu/bulvar/20141223-korda-gyorgy-es-balazs-klari-a-facebookon-kivannak-boldog-karacsonyt.htmlMost már tényleg nagyon itt van a karácsony. A Facebook hírfolyamában is leginkább jókívánágokkal találkozunk, és ez alól persze a celebek sem kivételek. A Korda házaspár fotóin akadt meg a szemünk..TV + BulvárOrigo"Nem volt olyan nagy a baj..." Facebookon üzent a Korda házaspárhttp://www.life.hu/bulvar/20141127-korda-gyorgy-csutortokon-mar-pokert-kozvetit-a-sport-tv-n-lehet-hogy-jobban-van-az-enekes.htmlKorda György az elmúlt heteket kórházban töltötte, állítólag az intenzív osztályon is látták. Felesége, Klárika szerint csak kontrollra mentek. A népszerű énekes jobban van, csütörtökön már pókerműsort vezet és kijöhetett a kórházból is. Facebookon üzent a rajongóknak.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.