Végre kiderült, hogy miért is töltött két hetet kórházban a közismert énekes, Korda György. Három és fél órás műtétje volt.

Eddig tagadott a Korda házaspár, ma reggel a Mokkában viszont Gyuri bácsi bevallotta: nem csak egy rutinellenőrzésen járt novemberben a kórházban, hanem súlyos műtéten esett át. Kivették a lépét.

"Lépinfarktust kaptam, kivették a lépemet egy három és fél órás műtét során. Szerencsére lép nélkül lehet élni, csak egy 35 cm-es heg maradt a hasamon, ami örökre emlékeztetni fog a beavatkozásra. A hosszú műtéttel járó altatás alatt egy rosszat sem dobbant a szívem, és az orvosom azt mondta, hogy a szerveim 10 évvel fiatalabbak a koromnál" - vallotta be Gyuri bácsi, aki szerencsére nagyon jól érzi magát.

Forrás:Korda György és Balázs Klári Facebook

A 76 éves énekes nehéz időszakon van túl. Miután novemberben egy kórházban lefülelték, felesége, Balázs Klári megnyugtatta a rajongókat: "Valóban voltunk kórházban, de csak kontrollra mentünk be, és Gyurikám már jól van. Jók a leletei is, már a jövő heti pókerközvetítésekre készül" – nyilatkozta. Később már életmentő műtét is előkerült a vércukorvizsgálat mellett.

 "A bal lábam ereit kellett megvizsgálni, ezért feküdtem be a kórházba, aztán kiderült, hogy egy azonnali hasműtétet kell elvégezni rajtam. Hiszek a teremtőben és ez tartotta bennem a lelket, amikor azt láttam, hogy este 10-kor sürögni kezdenek körülöttem az orvosok és a nővérek. Mikor betoltak a műtőbe, tudtam, hogy Isten kezében az életem"árulta el Gyuri bácsi egy hetilapnak.

Balázs Klári sem úszta meg sérülés nélkül: ő szilveszterkor, amikor a kutyáját akarta menteni a petárdázók elől, eltörte a bokáját - tudta meg a Bors