Gyönyörű nők és Karib-tengeri hajóút: pillants be Leonardo DiCaprio luxuséletébe!

Forrás: Northfoto -
luxus nők Karib-tenger millió barátok Leonardo DiCaprio jacht Újév személyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 40 éves színész egy dollármilliós luxusyachton köszöntötte az újévet, a pihenéssel egybekötött ünneplés pedig azóta is tart. De mi ez a rémes szakáll?

Hol van már a Titanic című film harmadosztályon utazó Jackje? Leonardo DiCaprio azóta jócskán túlesett néhány leckén a luxust illetően.

Forrás: Northfoto

A 220 millió dollárt érő színész jelenleg a Karib-tengeren élvezi szilveszter óta tartó pihenését – és heveri ki szakítását Toni Garrnnal – egy heti 410 ezer dollárért, vagyis nagyjából 110 millió forintért bérelt első osztályú yachton.

Forrás: Northfoto

A Nagy Gatsby és A Wall Street farkasa sztárja, aki időközben jókora szakállt növesztett, természetesen nem egyedül érkezett a fedélzetre: a hírek szerint összesen 12 barátja tartott vele, akiknek óhajait és sóhajait egy 17 fős személyzet figyeli éjjel-nappal.

Forrás: Northfoto

Hogy Leo valóban igazi úriember, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy hajlandó volt kikötni azért, hogy elvigye vásárolni hölgyvendégeit. Bár véleményünk szerint egy új bikininél többet nem remélhetnek Leótól...

Meztelen keblekkel pózol Leonardo DiCaprio hol van, hol nincs barátnőjehttp://www.life.hu/trend/20141210-toni-garrn-leonardo-dicaprio-baratnoje-meztelen-mellekkel-pozol-a-gq-magazinban.htmlBánhatod, Leo! A nagyon szexi Toni Garrn a GQ magazin hasábjai pózol egy szál ciciben.Trend--Micsoda gárda! Brad Pitt, Robert De Niro és Leonardo DiCaprio egy filmbenhttp://www.life.hu/kult/20140901-robert-de-niro-brad-pitt-es-leonardo-dicaprio-is-szerepel-martin-scorsese-filmjeben.htmlMár elkezdődött a forgatása annak a rövidfilmnek, amelyet az Oscar-díjas Martin Scorsese neve alatt jegyzenek és olyan nagyágyúk szerepelnek benne, mint Brad Pitt, Robert De Niro és Leonardo DiCaprio. Nem semmi!Kult--Leonardo DiCaprio az élet császára: ezek a nők mind megvoltak nekihttp://www.life.hu/intim/20141017-leonardi-dicaprio-baratnoje-volt-gisele-bundchen-sienna-miller-bar-refaeli-erin-heatherton.htmlA szeptember minden kétséget kizárólag arról szólt, hogy elkelt George Clooney. Mielőtt a híres agglegény kimondta volna a boldogító igent, összegyűjtöttük, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig a combjaik közt tarthatták, kezeik közül azonban mégis kicsúszott a dögös sztár. Leónak tervben sincs még a házasság, novemberben azonban betölti 40. életévét, így az ő ideje is eljött a számadásra.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.